Trekløveren slog til

Nederlag: Værterne var helt ude i skoven

Skovvejens Skole vandt en sikker 4-2-sejr. Foto: Poul Gregersen
Skovvejens Skole vandt en sikker 4-2-sejr. Foto: Poul Gregersen

Det var en rigtig drengekamp, hvor holdene lige prøvede hinanden af. Hjemmeholdet fra Måløvhøj Skole og udeholdet fra Skovvejens Skole fra Ballerup. Se kampfakta her.

Slagets gang
Slaget stod på midtbanen, hvor hjemmeholdets Gabriel Mørch gjorde stor fyldes og piskede spillet frem uden den store effekt.

Udeholdets Evans Junior ville så gerne, er hurtig og teknisk god, men i denne halvleg var han for længe om at slippe bolden. Det var ikke kun ham, men det så ud, som alle ville vinde denne kamp - alene.

Det var udeholdets Noah Olesen og Jeppe Simonsen, der først fik sat struktur på angrebsspillet midt i halvlegen. Nervøsiteten var aftaget, og man begyndte at spille sammen og at finde hinanden.

Den strukturerede boldomgang var vidunderlig at se på, men et regulært klumpspil er ikke at foragte, når det resulterer i et mål. Det gjorde det i det 20.minut.

Udeholdets Tage Andersen havde taget et flot langt løb med bolden og sendt den ind over. Efter flere spillere havde været i kontakt med den, kom den til Jeppe Simonsen, der bragte udeholdet foran 1-0.

Hjemmeholdets Gabriel Mørch på bolden. Foto: Poul Gregersen
Hjemmeholdets Gabriel Mørch på bolden. Foto: Poul Gregersen

Se også: I bjørnens klør

Trekløveren
Udeholdet fik mere spil, havde flotte kombinationer, hvor især angrebet med Jeppe Simonsen, Evans Junior og Mads Danielsen havde fortjent mere en et hjørnespark.

Det var udeholdet, der havde teten og alligevel endte første halvleg 1-1. Det skyldtes det straffespark, Måløvhøj-holdet fik et par minutter før tid.

Sparket blev taget af Gabriel Mørch, der usvigeligt sikkert sendte bolden i mål.

Begge hold havde deres i de første minutter af anden halvleg. Udeholdets Jeppe Simonsen fortsatte med sine lynhurtige boldtransporter og hjemmeholdets Lasse Reich havde et skud på mål, hvor han havde fået bolden fra Oliver Danielsen.

Trods god energi i hjemmeholdet overtog udeholdet kampen. Og så skete det igen. Hjemmeholdets Lasse Reich blev nedlagt og han scorede selv på det efterfølgende straffespark. 2-1 til hjemmeholdet.

Da var der spillet 37 minutter. Holdet fra Skovvejens skole var ikke knækket og nogle minutter efter, slog de igen. Mads Danielsen fik bolden i venstre side. Gjorde det rigtige, satte farten ned og idet forsvarsspilleren kom, prikkede han bolden forbi, foretog et temposkift og var forbi. Derefter skud på mål - og målet til 2-2 var en kendsgerning. 

Uden på nogen måde at miste gejsten fortsatte hjemmeholdet med at spille fodbold, men der stod Skovvejens Skole på resten.

Langskud på mål, hvor målmanden klarede med fødderne og bolden røg i spil igen og efterfølgende skud på mål, var en af udeholdets bedrifter.

Skovvejens Skole i angreb. Foto: Poul Gregersen
Skovvejens Skole i angreb. Foto: Poul Gregersen

Se også: TV: Fysikken overvandt teknikken

Lukkede og slukkede
Nogle minutter efter var Jeppe Simonsen på færde igen. En aflevering op til ham blev behandlet efter fortjeneste. Jeppe sendte bolden under målmanden til stillingen 3-2 til udeholdet og det blev 4-2, da Jeppe energisk i højre side fik bolden, gik til baglinjen og sendte den indover, hvor Mads Danielsen scorede sikkert.

Resultatet 4 -2 til Skovvejens Skole over Måløvhøj Skole var en kendsgerning.

Hør udeholdets Jeppe Simonsen efter kampen: