Annonce:
Annonce:

TV: 2-0 er den farligste føring

Stærkt: Pludselig vendte det hele på en tallerken i fremragende dyst

Viktor Oldenburg udligner til 2-2. Foto: Birger Dencker
Viktor Oldenburg udligner til 2-2. Foto: Birger Dencker
Annonce:

Det var to skoler, som stod rigtigt godt til hinanden med masser af nærkampe og gode dueller. Gæsterne fra Ny Fredensborg Skole startede bedst imod Søndersøskolen. Allerede i første minut måtte Jacob Olsen i hjemmeholdets mål diske op med en super fodparade, så bolden røg over mål.

Se kampfakta her.

Harerne blev fanget

Farlige opstillinger
Udeholdet foresatte presset i de første minutter af kampen. Det betød, at hjemmeholdet kom til at stå ret langt tilbage på banen, men de var rigtige gode til at forsvare sig i den periode.

Det gav til gengæld masser af muligheder for hurtige omstillinger for værterne. Det var netop efter en hurtig omstilling af hjemmeholdet, at bolden blev kørt frem i venstre side. Et lidt tilfældigt indlæg endte foran fødderne på den evigt farlige Thomas Kofi, der meget resolut bankede bolden i nettet til 1–0 efter bare 12 minutters spil.

Annonce:

En dukkert for udeholdet, som indtil nu havde siddet på spillet. Målet gav hjemmeholdet masser af selvtillid og deres hurtige kontraer var rigtige farlige på grund af deres to lynhurtige drenge oppe foran. Især Victor Knudsen voldte udeholdet store problemer, hvor han gang på gang løb fra forsvaret. I 17. minut løb han ganske enkelt fra forsvaret og scorede sikkert i til 2–0.

Resten af første halvleg sad hjemmeholdet rimeligt sikkert på begivenhedderne, selvom der ikke blev scoret flere mål.

TV: Lækre basser i lokalopgør

Troede fortsat på det
I pausen forsøgte trænerparret Jacob og Christian af få lidt mere gejst i udeholdets drenge.

- Vi har ikke tabt endnu, men det er vigtigt, at vi vinder andenboldene nu og sidder tættere på dem. De foretog også en omrokering i forsvaret og satte Tobias Furbo over i venstre side for at tage sig af hjemmeholdet lynhurtige Victor Knudsen.

Udeholdets anfører Jakob Bro sagde i pausen, at de troede på, at de kunne vende kampen til deres fordel.

Hør fra Jakob her:

Men det var nu hjemmeholdet, som startede bedst og var efter få minutter lige ved at lukke kampen helt, da Victor Knudsen havde et farligt forsøg på overliggeren.

Victor Knudsen (blå trøje) og Tobias Furbo havde mange tætte dueller. Foto: Birger Dencker
Victor Knudsen (blå trøje) og Tobias Furbo havde mange tætte dueller. Foto: Birger Dencker
 

Håndboldmålmand med tilbud fra fodboldklubber

Annonce:

Forrygende comeback
Ti minutter inde i anden halvleg var det så udeholdet, som spillede hurtigt op langs højrekanten. Albert Sehested trak fra sin direkte oppasser og spillede bolden perfekt på tværs af feltet til en fremstormende Sebastian Langager, der lige præcis kom først på bolden og reducerede til 2–1.

Målet gav udeholdet et løft og en gejst, som de ellers havde manglede i store dele af kampen.

Ti minutter senere lavede udeholdet en smart frispark kombination, som helt snød hjemmeholdets forsvar. Pludselig var Viktor Oldenburg helt fri tæt på mål, og han var sikkerheden selv, og så var der bragt balance i tingene. 2-2.

TV: Pragtmål grundlagde sejren

Red på bølgen
Nu kunne udeholdets drenge det hele og var klart ovenpå. Kort tid efter målet blev der dømt for hånd på bolden i hjemmeholdets straffesparksfelt.

Viktor Oldenburg scorede usvigeligt sikkert fra 11-meter pletten, og udeholdet havde vendt 0–2 til 3–2 med bare fem minutter igen.

Kampen var slet ikke slut endnu. Med få minutter igen fik Emil Fosgrau en kontrabold, hvor han simpelthen løb fra det slagne hjemmeholds forsvar og scorede kampens sidste mål til slutresultatet 4-2.  

Emil Fosgrau lukker og slukker med sin scoring til 4-2 for udeholdet. Foto: Birger Dencker
Emil Fosgrau lukker og slukker med sin scoring til 4-2 for udeholdet. Foto: Birger Dencker
 

Annonce:

En super kamp af Viktor Oldenburg for både solidt defensivt arbejde, men også manden som vendte kampen for Ny Fredensborg Skole med to scoringer. En anden spiller, som havde stor andel i udeholdet comeback i anden halvleg var forsvarsspilleren Tobis Furbo, som mere eller mindre fik lukket helt af for Søndersøskolens meget farlige Victor Knudsen. 

Tobias Furbo var en hovedmændene bag Ny Fredensborg Skoles sejr med sit defensive arbejde. Foto: Birger Dencker
Tobias Furbo var en hovedmændene bag Ny Fredensborg Skoles sejr med sit defensive arbejde. Foto: Birger Dencker
 

Victor Knudsen roste efter kampen Fredensborg for deres anden halvleg og anerkendte, at de havde haft held til at holde ham fra de helt store målchancer i anden halvleg.  

Vi fangede Viktor Oldenburg efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: