Annonce:
Annonce:

TV: Anfører: De var et bedre hold

Afklaret: Marie Hageman leverede en stor indsats i kredsfinalen

Anførerduel imellem Sofie Bredgaard (tv.) og Marie Hageman. Foto: Henrik Schou
Anførerduel imellem Sofie Bredgaard (tv.) og Marie Hageman. Foto: Henrik Schou
Annonce:

- Vi vidste godt, at vi skulle på en umådelig svær opgave, sagde en lidt ærgerlig, men alligevel afklaret anfører for Kratbjergskolen Marie Hageman efter kredsfinalen mod Frederiksborg Byskole.

Galleri: Kratbjergskolen - Frederiksborg Byskole

Gik efter at holde nullet
Hun og holdet tabte med 3-0 i en velspillet og flot fodboldkamp, hvor spillerne fra begge hold var i næsten konstant bevægelse. Alligevel havde de svært ved at holde varmen i den bidende kolde vind, der gik på tværs af banen.

Marie fortsatte:

- Vores taktik var at spille hen imod at holde nullet. Vi vidste, at de havde gode angrebsspillere, og derfor satsede vi med fem mand på midtbanen for at stoppe deres spil tidligt fremme på banen.

- Da vi har en super god målmand i Sofie Andersen, ville det ikke gøre os noget, hvis de forsøgte med skud udefra. De skud ville Sofie plukke.

Annonce:

- Men fordi de har så gode driblere, så kom de alt for tit igennem vores forsvar. Og jeg må jo være ærlig at sige, at deres første mål var et klassemål. Vi så kun skyggen af de tre spillere, der var impliceret i målet. Først er det Bredgaard, der tryller på kanten, så bolden hen til Katrine, som sender den videre til en helt udækket Søs Leander, der bare hamrer den i kassen.

- Vi burde jo nærmest have klappet bagefter, for det mål var vi stort set tilskuere til.

Frederiksborg Byskole klar til kvartfinalen

Skulle længere frem
Målet til 1-0 kom allerede efter bare otte minutter, og dermed faldt planen om at spille til nul lidt til jorden.

- Vi havde talt om, at hvis vi kom ud af både kamp og forlængelse med et uafgjort resultat, så var vores chancer på straffe nok større for at vinde end deres.

- Vi vidste nemlig godt, at deres målkeeper af og til er lidt usikker. Da vi som før nævnt har en klassekeeper, og da vi også har prøvet at gå videre to gange efter straffe, så mente vi, at det ville være en god chance for sejr.

- Men det blev jo aldrig aktuelt, for allerede i første halvleg lukkede 'Brede' (Sofie Bredgaard red.) os næsten stensikkert ud af kampen med et flot tørt hug til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Annonce:

- Vi prøvede at opmuntre hinanden i pausen, og vi blev enige om at satse med nogle flere spillere fremme i angrebet og det mest vigtige at skyde noget mere udefra på deres svageste punkt: altså deres keeper.

- Vi prøvede også at trække lidt flere folk frem. Men skud udefra var sjældnere end skybrud i Sahara.

ZOOM: Kratbjergskolen - Frederiksborg Byskole

Har oplevet finalen
På spørgsmålet om, hvorvidt hjemmeholdet gav Sofie Bredgaard for meget plads, lød svaret:

- Sofie er meget dygtig. Det vidste vi udmærket. Vores aftale var at undgå en mandsopdækning i starten, men blot være opmærksom på hende. Man kan ikke just sige, at den taktik lykkedes i første halvleg, hvor hun nærmest gjorde, som det passede hende.

- Jeg ved ikke helt, hvad der skete med hende i anden halvleg. Der så vi hende stort kun to gange. Et flot og et godt hug på overliggeren, men da vi ikke fik udbytte af vores gode pres i starten af halvlegen, forsvandt motivationen stille og roligt de sidste ti minutter, hvor vi indså, at slaget var tabt.

Annonce:

- Dermed forsvandt den drøm, jeg havde, da vi startede turneringen i sommers. At opleve at være på den ene hold i finalen i denne dejlige turnering.

- Jeg var med som tilskuer for tre år siden, da Engholmskolen (nu Kratbjergskolen red.) tabte på Odense Stadion. Det er noget, jeg aldrig glemmer.

Hør Marie fortælle om oplevelsen her:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Kratbjergskolen - Frederiksborg Byskole, 0-3

Målscorere:

0-1: Søs Leander (8.)

0-2: Sofie Bredgaard (21.)

0-3: Sofie Bredgaard (51.)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: