TV: Anfører: Ting der skal rettes

11-0: Hjemmeholdet så sig aldrig tilbage

Udeholdets målmand Sille Peulicke havde mange gode indgreb, men hendes hold var oppe imod overmagten. Foto: Poul Gregersen
Udeholdets målmand Sille Peulicke havde mange gode indgreb, men hendes hold var oppe imod overmagten. Foto: Poul Gregersen

- Jeg glæder mig, kom det spontant fra Maja Vinding, anfører for holdet fra Maglehøjskolen, der var på besøg hos Ådalens Skole i Frederikssund.

- Jeg elsker fodbold og spiller selvfølgelig i Ølstykke FC, sagde hun og fortsatte:

 - Jeg tror, vi spiller 4-4-3, men er ikke helt sikker.

- Jeg forventer en hård kamp, fordi vi røg ud af turneringen sidste år, hvor vi blev slået af Ådalen.

- Vi har revanche til gode.

Se kampfakta her.

TV: Som en anden Simon Kjær

Spiller på overblik
Udeholdets målmand Sille Peulicke er ikke blandt de største, går i 6. klasse og står til daglig på mål for Ølstykkes U14.

- Ja, min højde er et problem og dermed også høje bolde, som jeg selvfølgelig ikke kan nå, fortalte Sille inden kampen.

- Til gengæld synes jeg, at jeg har et godt overblik og blik for spillet, sluttede hun.

Begge dele, hendes styrke og svaghed, kom til at holde stik.

- Det bliver en lige kamp, mente anfører Marie Kelm fra hjemmeholdet.

- Men jeg tror, vi er favoritter, fordi mange af os spiller på hold sammen til daglig.

- Vores angreb skal foregå på den måde, at vi skal spille bolden i rummet bag forsvaret, ude på kanterne, fortsatte hun.

- Derfra skal de indover til Sheila Lüneborg, der er god til at heade. Min egen opgave bliver fra den centrale midtbane at fodre angriberne med bolde, at være spilfordeler.

TV: Et skridt fra landsholdet

Bedre i alle faser
Udeholdet var kommet med kun 12 spillere, hvoraf netop anføreren havde småproblemer. Altså i realiteten 11 spillere.

Det blev hurtigt klart, at hjemmeholdet var udeholdet overlegen i alle spillets faser. Trods energisk indsats af pigerne fra udeholdet, så var værterne bedst. Samlet set bedre teknisk og større forståelse for det taktiske og da der for det meste var adresse på deres afleveringer, korte, som lange, så måtte det ende med en sejr til hjemmeholdet.

Første mål kom efter fem minutter, hvor Cecilie Laursen fik en stikning i dybden midt op ad banen, gik selv og scorede fladt langs jorden. 

Cecilie sås mest i venstre side, og det var også herfra, næste scoring blev sat i værk. Hun modtog bolden og sendte den ind til Sheila Lüneborg, der scorede, ikke med hovedet, men med brystet. Flot mål uden chance for Sille i udeholdets mål.

Igen kom Cecilie i focus. Minuttet efter scoringen kanonerede hun bolden fra venstre over i det lange hjørne. 3-0 til hjemmeholdet.

Bolden er i mål til 3-0. Foto: Poul Gregersen
Bolden er i mål til 3-0. Foto: Poul Gregersen

Galleri: Ådalens Skole - Maglehøjskolen

Alle skulle i kamp
Et enkelt angreb fra udeholdets side gav ikke mål.

Det blev 4-0 efter 20 minutter, hvor Cecilie Laursen i et klumpspil fik sidste fod på bolden. To minutter efter blev det 5-0 ved Emma Hviid, der med et langskud fik scoret. Sille kunne simpelthen ikke nå bolden, og her så man hendes svage side. Sille havde ellers haft mange kvalificerede indgreb og redninger.

- Vi skal have alle i kamp, kundgjorde træner Heidi Christensen i pausen.

- Vi ændrer på holdet, tre nye kommer ind og tre går ud.

- Jeg har forstuvet håndledet, fortalte Emma Hviid, der efter en god halvleg gik ud.

- Jeg har ondt i hånden og vil ikke spille.

Cecilie Laursen var i hopla. Foto: Poul Gregersen
Cecilie Laursen var i hopla. Foto: Poul Gregersen

Kampen havde det hele

Sad stadig på det
Ændringerne og de nye folk, der var kommet ind, synes ikke at have ændret på styrkeforholdet. Hjemmeholdet var toneangivende fra starten og scoringen til 6-0 kom efter små fire minutter. Igen var det Cecilie Laursen, der var på pletten og igen var det fra venstre side over i det lange hjørne.

Det syvende mål blev sat ind af Andrea Krustrup efter 10. minutter Denne scoring benyttede anfører Marie Kelm til at få en lille pause, og vi fik en lille snak med hende.

Hør fra Marie her:

- Ja, jeg er som anfører tilfreds med vores spil, selvom der er ting, der skal rettes, betroede hun os.

TV: Vaskeægte hattrick

Kunne ikke mere
Gæsterne faldt mere og mere fra hinanden. Anfører Maja Vinding var gået ud

- Jeg var slet ikke klar fra starten, en mindre skade i baglåret gjorde, at jeg var tapet op, men det var ikke nok til, at jeg kunne spille, betroede hun os, mens kammeraterne forsøgte at begrænse nederlaget.

Anfører Maja Vinding. Foto: Poul Gregersen
Anfører Maja Vinding. Foto: Poul Gregersen
 

Efter et kvarter blev det 8-0, hvor Amalie Graversen fra venstre side sparkede bolden over målmanden. Dernæst 9-0 ved Marie Kelm, der var kommet på banen igen, 10-0 ved Sheila Lûneborg og slutteligt 11-0 ved Amalie Graversen, der fra venstre side, 30 meter fra mål, sendte en ballonbold indover. Bolden sejlede ind i det fjerneste hjørne.

- Vi var godt klar over, at det kunne ende sådan her, konstaterede træner Silas Jonsbo og holdleder Jan Madsen efter kampen.