TV: Blev helten fra pletten

Iskoldt: Tog sagen i egen hånd

Gæsternes målmand blev den helt store helt i opgøret. Foto: Allan Gade
Gæsternes målmand blev den helt store helt i opgøret. Foto: Allan Gade

Så var det drengenes tur til kamp på Ganløse stadion, hvor hjemmeholdet tog imod Stenløse Privatskole.

Se kampfakta her.

Se også: Strålede i målrigt opgør

Jævnbyrdig kamp
Det var to jævnbyrdige hold i første halvleg med specielt et forsvar fra hjemmeholdet, der så godt og solidt ud. Der blev gået til stålet men ikke over stregen. Der var chancer i begge ender uden, at nogen af holdene var i stand til at score.

Der var allerede lagt mærke til Stenløses målmand, der senere skulle indtage hovedrollen i kampens afgørelse. I pausen havde hjemmeholdet fået blod på tanden efter at have tabt pigernes opgør. Så træneren opildnede sine spillere:

- Nu skal vi altså have den bold sparket ind. Spil nu sammen oppe på midten. Tilbyd hinanden og med små korte afleveringer spiller i jo uden om dem. I er bedre end dem, lød det fra hjemmeholdets træner.

Se også: TV: Lige ved og næsten

Måtte afgøres fra pletten
De største chancer i anden halvleg tilfaldt dog gæsterne. Der var dog også kæmpe chancer til hjemmeholdet, og der skal nok være et par spillere, der vågner i nat med mareridt over, at de havde brændt de store chancer. Der kunne bare ikke laves mål i dag, så med 0-0 som resultat skulle vi altså finde vinderen fra 11-meter pletten.

Her blev en ny stjerne født. Den spektakulære Christian Smith blev Stenløses plankeværk. Han klarede under afviklingen tre ud af fire straffespark, og i det sidste og afgørende spark foretaget af ham selv, sendte han Stenløse i videre i turneringen med cifrene 3-1.

- Vi fik en forfærdelig start med vores spil i første halvleg, men jeg synes at efter vores samlede præstation efter pausen, er det ok at gå videre, sagde Christian efter kampen.

Se også: TV: Audrey viste vejen

Se Christian afgøre straffesparkskonkurrencen lige her: