TV: Brady bragede igennem

Intenst: Udeholdet trak længste strå i flot kamp

Optakt til et solidt indkast. Foto: JJØ
Optakt til et solidt indkast. Foto: JJØ

Efter Bækkegårdsskolens piger havde erobret sin første sejr siden 2006 (endda med megacifrene 23-1 over Hampelandsskolen) tog drengene banen i besiddelse. Og det blev en helt anden kamp. 

Fryd for øjet
Her var det to dygtige og jævnbyrdige hold, der med både fysik, teknik og hurtighed udfordrede hinanden. Og sikken en herredyst, vi blev vidne til. Se kampfakta her.

Allerede fra kampstart blev det en fodboldkamp, der frydede fodboldkendere. Godt tempo, gode afleveringer og masser af løb uden bold.

Når der så også blev lagt godt med fysik bag både nærkampe og de glidende tacklinger, blev hele fodpaletten vist frem. Og det gav også hårdt arbejde til kampens dommer, der løste opgaven perfekt.

Så glimrende, at drengene fra begge skoler efterfølgende havde rosende ord til ophavsmanden. Et sjældent syn, men en dejlig oplevelse.

Kamp om bolden. Foto: JJØ
Kamp om bolden. Foto: JJØ

Se også: Hattrick-Marius bag storsejr

Sandberg på spil
Det var Bækkegårdsdrengene, der tog teten. Anført af en veloplagt Anton Sandberg blev angrebene pumpet op på Hampelandsskolens banehalvdel, men uden der kom de helt store tilbud.

Det kom der derimod i den modsatte ende, da Hampedalsskolen lynhurtige og kropsstærke Mohammed Ali fik fat i en løs bold. Han susede igennem et forsvar, der ikke havde fået sig indstillet på rakethastighed, og selvom både en forsvarer og holdets målmand kiksede, fik Mohammed ikke scoret. Hans afslutning trillede et par cm ved siden af målet.

Denne chance satte endnu gang i udeholdet, og der var tætbefolket i Hampedalsskolens lille felt.

Målet i 12. minut kom som en forløsning for udeholdet. Det var igen Anton Sandberg, der kom i fuld fart med bolden foran sig. Han blev tacklet for hårdt og fik et frispark.

Det tog Frederik Hüttel sig af. Han smækkede bare bolden i kassen et godt stykke uden for det store felt, og så var stillingen 0-1.

Efter 22 minutter smækkede Anton Sandberg en god aflevering lige til Tobias Langgaard. Det gode tilbud sagde Tobias tak for ved at score til 0-2, og det blev stillingen ved pausen.

Se også: Tog uventet drejning

En ostemad
Kampen tog til i anden halvleg. Nærkampene blev flere, men også trætheden meldte sig. Det betød, at der lige måtte hives et enkelt gult kort op af  dommerens lomme.

Ronaldsan Jeysangar fik tildelt en pause på ti minutter.

- Hvad lavede du forkert?, spurgte vi spilleren om. Og svaret var ikke uvant:

- Det ved jeg ikke. Jeg gjorde jo næsten ikke noget.

Fremdrift. Foto: JJØ
Fremdrift. Foto: JJØ

Se også: TV: Fulgte Strømmen

Jævnbyrdigt
Overtallet gav ikke hjemmeholdet mere plads. Kampen var stadig meget lige på banen, men stillingen på 0-2 stod der stadig, da begge hold blev fuldtallig igen.

Hjemmeholdet satte nu et sidste pres ind og forsøgte at få bragt spænding ind i kampen med en enkelt scoring. Men der blev ikke givet noget væk hos udeholdet, og ca. fem minutter før tid var Anton S atter i fokus, da han blev nedlagt i det lille felt. Dommeren dømte fluks straffespark. Det blev sat sikkert i kassen af Matthias Brady, og dermed blev kampen 3-0 til gæsterne.

Se den sidste scoring her: