TV: Cihan på tronen

Flot: Begge hold leverede en flot indsats, men en person blev afgørende

Oscar Gormsen måtte træde til i målet. (Foto: Henrik Schou)
Oscar Gormsen måtte træde til i målet. (Foto: Henrik Schou)

På en herlig mandag formiddag skinnede solen ned på spillerne fra Trongårdsskolen og Engelsborgskolen, der gik på banen i Lyngby. Om solen skinnede grundet den fantastisk underholdende fodboldkamp der var i vente, må stå uvist. Tilskuerne blev i hvert fald ikke snydt for flotte detaljer, mål og fight.

Se kampfakta her

Kampens dommer havde til dagens kamp medbragt en rekvisit, som man normalt kun ser på den helt store scene. Nemlig den såkaldte kick-spray, der blev introduceret ved VM sidste år. Sådant udstyr passede dog glimrende til dagens kamp, da spillet og intensiteten enkelte gange nærmest kom op målte sig Premier League.

Se også: Galleri: Trongårdsskolen - Engelsborgskolen

Så var der gang i sprayen. (Foto: Henrik Schou)
Så var der gang i sprayen. (Foto: Henrik Schou)
 

Fart og tempo
Allerede fra første fløjt var tempoet sat i højeste gear. Der blev ikke afventet fra nogle af holdene. Alligevel var det drengene fra Trongårdsskolen, der satte sig på begivenhederne. I særdeleshed Rasmus Beyer satte tempo på spillet. I flere situationer satte han sig selv og sine medspillere op til store chancer.

I det ottende minut lykkedes det da også Rasmus at bryde igennem og sparke bolden i nettet.

Scoringen fik Engelsborgskolens drenge til at tage sig selv i nakken og køre på. Der blev satset på de hurtige og tekniske folk oppe foran. Efter et kvarters spil stak lynhurtige Oliver Fehintola fra Trongårds-forsvaret og bragte balance i regnskabet.

Se også: Ikke gode gange tre

Oliver Fehintola (rød) scorede et godt mål. (Foto: Henrik Schou)
Oliver Fehintola (rød) scorede et godt mål. (Foto: Henrik Schou)
 

Resten af første halvleg led Trongårdsskolen af den meget hårde skæbne Frøken Fortuna havde givet dem. Begge keepere var op til dagens kamp blevet skadede. Derfor måtte den normale 6'er, Oscar Gormsen, træde til i målet. Dette kunne specielt ses i opspillet, hvor holdet gang på gang blev sat under pres. Det var da også fuldt fortjent, at Mathias Nielsen kort før pausen kunne bringe Engelsborgskolen foran 2-1.

Oscar Gormsen måtte træde til i målet. (Foto: Henrik Schou)
Oscar Gormsen måtte træde til i målet. (Foto: Henrik Schou)

Se også: TV: Trio foldede sig ud

Cihan tog teten
Ligesom i første halvleg var det Trongårdsskolen der efter pausen kom blæsende ud af starthullerne. Halvlegen var da heller ikke mere end et minut gammel, før Cihan Cömertoglu kunne udligne. Selvsamme Cihan var på spil blot to minutter senere, da han efter et hurtigt taget hjørnespark, smukt smækkede bolden ind i hovedet på Ali Fawaz, der ligeså smukt kunne heade bolden via overliggeren i mål.

Jubel efter en Trongård-scoring. (Foto: Henrik Schou)
Jubel efter en Trongård-scoring. (Foto: Henrik Schou)
 

Kampen var nu helt vendt på hovedet og Engelsborgs spillere og trænere lignede nogen, der ikke kunne tro deres egne øjne. De skulle få mere at undre sig over, da Rasmus Beyer med sit andet mål gjorde det til 4-2.

Cihan Cömertoglu, der i øvrigt efter sine egne ord er ”transferfri”, ville ikke stå tilbage for sin holdkammerat. Han slukkede håbet for Engelsborgskolen, ved i to sekvenser at af drible målmand og fuldføre et hattrick.

Se også: På tynd is

I kampens slutminut søgte Engelsborgskolen med lys og lygte efter lidt oprejsning og det skulle de få. Tre minutter før tid tordnede den offensive profil, Tobias Procter, bolden helt op i krogen til slutresultatet 6-3.

Dermed er Trongårdsskolen videre efter en flot fodboldkamp. De skal møde Hedegårdsskolen i næste runde.