TV: Dajan skulle lukkes ned

Se taktikmødet i pausen: Engholm-mandskabet gjorde status på første halvleg

Marie Frimand (tv) og Engholm-defensiven lukkede ned for Dajan. (Foto: Henrik Schou)
Marie Frimand (tv) og Engholm-defensiven lukkede ned for Dajan. (Foto: Henrik Schou)

I pausen af kredsfinalen var stemningen god, men koncentreret hos Engholmskolen, selv om en del spillere var frustrerede over, at de mente, at dommeren havde overset et klart straffe.

TV: Super-Sofie sprudlede i snæver sejr

Ud over kanterne
Det tog lidt tid for pigerne at få fokus på, hvad der skulle justeres til anden halvleg, selv om alle blev rost for at de indtil videre havde leveret deres bedste halvleg i turneringen.

TV: Åhh 'Buggi vuggi' for et drama i årets pigekamp

Det blev aftalt at fortsætte med at spille bolden op direkte gennem Borupgaardskolens stærke midtbane. Blandt andet for at undgå at komme for meget i karambolage med Mathilde Dalsgaard på midtbanen.

Samtidig var det vigtigt at få begge kanter i brug, så Mathilde Wissing i endnu højere grad kunne få glæde af sin hurtighed og komme uden om Engholmskolens stærke midterforsvar.

TV: Muren Møller

Dobbelt-gardering
Endelig skulle der lukkes ned for Engholmskolens farlige Dajan Hashemi, som igen og igen ufdgjorde en trussel i første halvleg. Ingen måtte gå til Dajan uden at der lå en spiller bagi til en ekstra sikring.

TV: Vikaren kæmpede forgæves

- Og så skal der skydes, når man har chancen. Det er en kredsfinale, så det nytter ikke at lade være med at prøve at score, sluttede Engholms træner.

Se hele pausesnakken her: