Annonce:
Annonce:

TV: Dam dirigerede forgæves

Basket-pige: Lyste op i uvejret på fodboldbanen og viste flot spilforståelse

Rungsted-keeperen måtte hente bolden i målet til allersidst. (Foto: Bjørn Øst)
Rungsted-keeperen måtte hente bolden i målet til allersidst. (Foto: Bjørn Øst)
Annonce:

Dagens pigekamp i Hørsholm mellem Rungsted Skole og Usserød Skole var lige ved ikke at blive til noget, da et stort og voldsomt tordenvejr, samt et kort, men intenst regnskyl, kom ind over det ellers flotte idrætsanlæg i Hørsholm i minutterne før kampstart.

Men dagens dygtige dommer vurderede, at kampen godt kunne gennemføres, så det blev den.

Fuld gang i opvarmningen. (Foto: Bjørn Øst)
Fuld gang i opvarmningen. (Foto: Bjørn Øst)
 

Se fakta om kampen her.

Se de to holds kampråb inden kickoff:

Intenst som uvejret
Lige så intenst som uvejret var, lige å intens blev kampen mellem de to veloplagte hold.

Hjemmeholdet Rungsted Skole og udeholdet Usserød Skole havde kun få piger på holdene, der til dagligt spiller fodbold i respektive lokale klubber. De manglende fodboldkompetencer blev i den grad opvejet af de intense nærkampe og fight, der udspillede sig stort set over alt på banen.

Se masser af video fra kampen her:

Annonce:

Basket-pige lyste op
Hjemmeholdet Rungsted Skole havde i deres bagerste kæde en sand leder i form af Rebecca Dam, som til dagligt spiller basket på højt niveau. De kompetencer, som det kræver at spille basket, er stort set de samme som at spille fodbold. Det handler primært om overblik og teamspirit. De egenskaber viste Rebecca flot, ved at levere fantastisk fight kampen igennem. Hun fik derfor også fuld fortjent fairplay-prisen efter kampen.

Vi skulle helt frem til små 10 minutter før tid før kampens afgørelse fandt sted.

Se masser af billeder fra kampen her:

Tæt på straffe
Efter lidt tilfældigheder havnede bolden i feltet hos Usserød Skoles Agnete Pedersen, som flot afsluttede uden chance for hjemmeholdets ellers godt spillende keeper, og dermed var kampen afgjort - skulle man tro.

30 sekunder før tid var Usserød Skole nemlig ved at smide det hele på gulvet ved lidt koks i forsvaret. Pludselig havde Rungsted en friløber, som burde have været omsat til mål, men en god keeper reddede bolden flot.

Dermed kunne kampen slutte 1-0 til Usserød Skole og den vilde juble kunne bryde løs. De skal møde vinderen af kampen mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium og Blovstrød Skole.

Se interview med Rebecca og Cecilie fra Rungsted Skole efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: