TV: 'Det bliver en stor oplevelse'

Smal sejr: Enligt mål var nok til at sikre finale for Hedegårdsskolen

Noah Salling scorede semifinalens enlige mål. Foto: Henrik Schou
Noah Salling scorede semifinalens enlige mål. Foto: Henrik Schou

Der var lagt op til et brag af en semifinale på Brøndby Stadion. Brøndby Strand Skole tog imod Hedegårdsskolen i skønne omgivelser. Flot bane, høj sol og massevis af hujende tilskuere fra Brøndby Strand Skole. Brøndbys cheftræner Alexander Zorniger var til stede til holdenes indmarch. Det lugtede af en fest.

Dagen før guldbrag: Brøndby-chef på overraskende visit

Solgte sin keeper
Hjemmeholdet satte sig på spillet fra start. Værternes Caines Tarp var i et heftigt spillehumør. Efter ca. ti minutters spil kom Brøndby Strand dog i gevaldige problemer. Efter et mislykket træk i værternes forsvar fik gæsternes Nicklas Petersen frit løb imod mål. Hjemmeholdets keeper kastede sig i fødderne på den lynhurtige angriber og begik straffe. Gult kort til Mohammed Ladki.

Udeholdets Noah Salling sparkede bolden i kassen på straffesparket. Hjemmeholdet overtog spillet igen efter scoringen, men det blev ikke for alvor til de helt store chancer. Den største chance tilfaldt Zeeshan Afzal, men afslutningen var slet ikke hård nok. Holdene gik derfor til pause med stillingen 1-0. 

ZOOM: Brøndby Strand Skole - Hedegårdsskolen

En vigtig hånd
Efter pausen pressede Brøndby Strand på for en udligning. Men de blev aldrig rigtig farlige indtil få minutter for sidste fløjt. Her herskede der panik i det lille felt, og en af hjemmeholdets spillere fik sendt en farlig afslutning af sted i retning af målhjørnet. Men her hev gæsternes keeper Rasmus Wandahl en vidunderlig refleksredning op af hatten, da han med sin højre hånd fik afværget en udligning.

Kort efter kunne jublen bryde løs, og Rasmus Wandahl var meget tilfreds efter sidste fløjt.                

- Yes, vi er i finalen. Jeg glæder mig vildt meget. Det bliver en stor oplevelse at spille på Odense Station foran så mange tilskuere.    

Dermed er Hedegårdsskolen klar til et brag af en finale. Torsdag 26. april venter Vitaskolen på Odense Stadion.

Hør Rasmus Wandahl fortælle om sin refleksredning i sidste minut:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Brøndby Strand Skole - Hedegårdsskolen, 0-1

Målscorere:

0-1: Noah Salling (11.)