TV: Det sidste Fugle-pip for i år

Kæmpede forgæves: Og Hummel-drengene sled sig videre

Christoffer Møller kæmpede i målet, men Fuglsanggårdsskolen måtte give fortabt til sidst. (Foto: Henrik Schou)
Christoffer Møller kæmpede i målet, men Fuglsanggårdsskolen måtte give fortabt til sidst. (Foto: Henrik Schou)

Der var i den grad lagt op til et naboopgør af de helt store , da Hummeltofteskolen ikrydsede klinger med Fuglsanggårdsskolen. Det var venner og holdkammerater fra nuværende og forrige klubber, der i dag skulle forsvare skolens ære, og derfor løb rundt med forskellige farver på trøjen.

Hør for eksempel hvad Christoffer Møller fra Fuglsanggårdsskolen sagde lige inden kampen.

Hans hold var alvorligt svækket, fordi de manglede styrmanden i forsvaret Rasmus Møller, der i dag måtte nøjes med tjansen som tilskuer. Hans substitut, Valdemar Bilecka, var faktisk en god erstatning og sammen med et godt og kompakt forsvar, havde udeholdet godt styr på de mange gode angrebsesser, som Hummeltofteskolen stillede op med.

Og i målet var Christoffer Møller sikkerheden selv.

Se kampfakta her.

Duel i kampen. (Foto: Henrik Schou)
Duel i kampen. (Foto: Henrik Schou)

Se også: TV: Fremad var svaret

Når det kneb for hjemmeholdet at komme til de store chancer, skyldtes det måske, at højrekanten var næsten ikke-eksisterende. Det farlige opspil kom stort set fra venstrekanten.

Men Hummeltofteskolens to dygtige teknikere, Oliver Bjerregaard og Sebastian Schwarz, kunne trods alt ikke holdes nede, og i halvlegens sidste fire minutter svigtede heldet og koncentrationen udeholdet.

Først fik Oliver fra selve kridtstregen på baglinjen sendt et indlæg til en helt fri August Larsen, 1-0. Minuttet efter fik Jens Dehn serveret en sukkerbold fra Oliver og med frit løb, vandt han dysten over Christoffer i målet. Christoffers helt store styrke ellers er mand til mand spillet. 2-0 ved pausen.

Christoffer lægger indlægget fra baglinjen. (Foto: Henrik Schou)
Christoffer lægger indlægget fra baglinjen. (Foto: Henrik Schou)

Se også: Rødt kort ikke afgørende

Vi skal falde med ære
Claus Abildgård fra Fulgsanggårdskolen havde travlt i pausen.

— Få nu skærmet Oliver rigtigt af, så han ikke har front mod målet. Og husk drenge. Vi skal bare have et mål, så er kampen helt åben, og hvis vi falder, så falder vi med ære.

Og kampen ændrede fuldstændig karakter. Udeholdet overtog spillet og pressede på fra første sekund. Det hører med til sandheden, at Oliver Bjerregård blev udskiftet. Han skulle spares til nogle spændende kommende opgaver.

Og presset gav pote allerede efter seks minutter. Bolden blev ført op af Oscar Reeh og den endte hos Joachim Reyes, som køligt reducerede til 2-1. Og hvis ikke stolpen havde været i vejen i det 48. minut , havde Jeppe Strønæs udlignet til 2-2. Men stolpen var i vejen, så han udlignede ikke.

Knald på i duellerne. Nogen højere i luften end andre. (Foto: Henrik Schou)
Knald på i duellerne. Nogen højere i luften end andre. (Foto: Henrik Schou)

Se også: Smuk vand-pantomime

Se også: TV: Høj tænding

Umiddelbart efter satsede udeholdet hele butikken og sendte flere folk frem i angrebet, og derned var det kompakte forsvar nu blevet til en ladeport. Tre store chancer blev på det skammeligste brændt, inden Marius Olsen sendte bolden til en helt udækket Elias inde på midten, og en chanceløs Christoffer måtte se sig passeret for tredje gang - 3-1 til hjemmeholdet. Dermed var spændingen i kampen punkteret.

Ikke desto mindre spillede begge hold ufortrødent videre. Da kampens udmærkede dommer blæste af, kunne begge hold med stor tilfredshed se sig selv i spejlet. De havde præsteret en flot kamp, og da de objektive briller blev taget på, var alle overbeviste om, at det var dagens bedste hold, der vandt kampen. Og Hummeltofteskolen kan nu se frem til skolefodbold efter efterårsferien, hvor endnu et lokalt Virum-opgør venter.

Ekstra Bladet Skolefodbold havde en kort snak med kampens spiller fra Hummeltofteskolen, Sebastian Schwarz, efter kampen.

— Kampen var lige, men vi red stormen af i anden halvleg ved hjælp af hårdt arbejde.

Se også: Bare bedre

Dejlig sejr
Og det er sådan en sejr, man er meget glad for, når nu man møder sine daglige fodboldkammerater på denne her måde.

— Jeg tror på, at vi kommer langt i år, for vi har gode spillere på de fleste pladser. Og vi lever endnu, sluttede Sebastian.

Sebastian Schwarz (i hvid th.) i kamp med modstandernes anfører. (Foto: Henrik Schou)
Sebastian Schwarz (i hvid th.) i kamp med modstandernes anfører. (Foto: Henrik Schou)
 

Det sidste har han fuldstændig ret i. Hans første ønske skal nok blive udfordret af en del andre skoler.