TV: Detaljernes kamp

Lækkerier: Der var flotte mål og lækre detaljer, da Stenløse-drengene spillede sig videre

Der var flotte mål og lære detaljer i kampen. (Foto: Poul Gregersen)
Der var flotte mål og lære detaljer i kampen. (Foto: Poul Gregersen)

Det første kvarter af kampen mellem Stenløse Privatskole og Hampelandskolen i Ølstykke, virkede meget lige. Begge hold gik friskt til sagen med gode angreb, men knapt så gode afslutninger. Den største afbrænder havde Stenløse Privatskole efter syv minutter, hvor Hampelandskolens målmand var passeret, men hvor der kom en forsvarer på tværs og fik reddet situationen for dem.

Se fakta om kampen her.

Hul på bylden
Der kom gang i scoringerne i det 18. minut, hvor en bold fra højre gik på tværs af Hampelands-målet og forbi målmanden hen til Alexander Meineche, der flot satte en inderside på og så stod der stod 1-0 til Stenløse.

Et frispark på midten af banen var optakt til det næste mål. Sparket blev taget, bolden sendt helt ud i venstre side ned mod straffesparkfeltet. Et indlæg, der endte hos Casper Veje, der scorede.

— Bolden blev lagt skråt bagud. Jeg tæmmede den med brystet uden om min modstander og i samme bevægelse fik jeg lavet et halvtliggende vristspark, forklarede Casper efter kampen.

Her har Casper Veje sendt bolden i nettet. (Foto: Poul Gregersen)
Her har Casper Veje sendt bolden i nettet. (Foto: Poul Gregersen)
 

Flot detalje. Og dem kom der flere af.

Flere flotte detaljer
Halvlegens tredje mål blev sat ind af Nicolai Nordmann efter et frispark, der i første omgang blev klaret af muren, men hvor bolden kom til Nicolai, der uden betænkningstid first-timede den med en fladt hårdt skud mod mål, uden chance for målmanden

Hampelandskolen kom ud til anden halvleg med fornyet styrke. I det fjerde minut, hvor Mikkel Strejby afdriblede et par Stenløse-spillere for derefter at aflevere til Frederik Schrøder, burde der have været mål, men Frederik overplacerede sit skud til det lange hjørne.

I stedet var det Casper Veje fra Stenløse, der efter otte minutter kunne øge med et flot mål, hvor han fik bolden midt for målet og udplacerede målmanden.

Hampelandskolen fik sit trøstemål minuttet efter, hvor Mikkel Strejby i første angreb efter de havde givet bolden op, fik scoret.

Optrådte som et hold

Skov-Huggeren

Krampe
Stenløse Privatskole var bedst. Desværre misbrugte de et par oplagte scoringsmuligheder på det skammeligste.

— Jeg synes vi er gode til et-to-spillet, sagde Casper Veje, der midt i anden halvleg måtte udgå grundet krampe. Casper er en hurtig, energisk og aggressiv spiller, der konstant er i bevægelse.

— Jeg spiller jo en 10'er, men er måske ikke så god til returløbene, konstaterede han, mens han fik hjælp mod sin krampe.

Imens fik Axel Olsen øget til 5-1 på et langskud helt nede ved jorden og langt ude mod stangen.

Hampelandskolen gav ikke op, men de var prisgivet. Overmagten var for stor. Spillerne havde brugt mange kræfter. Stenløse sprudlede. Det blev 6-1 i det 20.minut ved Mathias Reppuert, 7-1 ved Michael Larsen og 8-1 igen ved Mathias direkte på frispark.