TV: Dronningen gjorde comeback mod Kongen

Comeback: Efter et mirakuløst comeback blev Dronningen den store

Dronninggård-drengene kunne juble efter et flot comeback. (Foto: Jonas Vestergaard)
Dronninggård-drengene kunne juble efter et flot comeback. (Foto: Jonas Vestergaard)

Der klingede noget royalt over navnene på de to hold, der tørnede sammen onsdag formiddag. Her gik drengene fra Kongevejens Skole til kamp imod Dronninggårdskolen. Der var dog ikke noget fint hofbal over kampen. Der blev gået til vaflerne og ingen af spillerne var bange for, at få jord på knæene.

Til gengæld blev kampen en ualmindelig spændende affære med masser af mål og et helt utroligt comeback.

Se kampfakta her

Kongerne tog tronen
I kampenes indledning stod der Kongevejen på det hele. Drengen fra Dronninggårdskolen var konstant et skridt bagefter, både i tanke og handling. Derfor var det heller ikke ufortjent, at Emil Stausbøl efter en dødbold kunne prikke bolden i kassen.

Selvsamme Emil spurtede blot tre minutter senere fra Dronninggårds-forsvaret og lavede sikkert sit andet mål. Det var en storspillende Emil Stausbøl, der efter 12 minutters spil kunne lave en fræk kanal og sende bold ind til sin angrebsmakker Nikolaj Jacobsen, der sikkert gjorde det til 3-0.

Det var Kongevejens drenge, der kom bedst fra start. (Foto: Jonas Vestergaard)
Det var Kongevejens drenge, der kom bedst fra start. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Kampen syntes allerede at være afgjort efter blot 12 minutter. Det virkede som om, at Kongevejens Skole løb og allerede havde tankerne på næste runde. Dette gjorde, at Dronninggårdskolen stille og roligt åd sig ind i kampen og fik mere spil. Otte minutter før pausen kom forløsningen så, da bomstærke Nicolai Vangstrup blev spillet fri og kunne reducere.

Nedtur i overtiden

Blod på tanden
Scoringen havde fået Dronninggårdskolen til at tro på tingenen. Derfor kom de også blæsende ud fra pausen. Her viste Gustav Bendixen en prøve på sin fine sparketeknik, men keeper Nicolaj Madsen var oppe og vifte den til hjørne. På det efterfølgende hjørne begik Mads Hirschsprung straffe og Jonas Kvist kunne derfor køligt åbne kampen op igen.

Med udsigten til et fantastisk comeback ændrede kampen også karakter og der blev virkeligt spillet hårdt. Dette gjorde, at kampens dommer fik travlt, og både David Reinhardt fra Dronninggårdskolen og Tobias Stav fra Kongevejens Skole modtog advarsler.

Der blev gået til stålet og investeret i alle dueller. (Foto: Jonas Vestergaard)
Der blev gået til stålet og investeret i alle dueller. (Foto: Jonas Vestergaard)

Mål-søstrene

Selvom der blev presset på, havde Kongevejens Skole hele tiden det farlige våben, der hed Emil Staunsbøl. Han var flere gange tæt på at lukke kampen, men i stedet kunne Peter Bangsgaard udligne syv minutter før tid.

Denne fantastiske fodboldkamp skulle nu finde sin vinder via en straffesparkskonkurrence.

Her fuldførte Peter Bangsgaard miraklet, ved på det afgørende spark, at sende Dronninggårdskolen videre. I næste runde skal de møde Virum Skole.