TV: En stor mundfuld

Klasseforskel: Kunne intet stille op

Gæsterne var hele tiden et skridt foran hjemmeholdet. Foto: Simon Fenger Jensen
Gæsterne var hele tiden et skridt foran hjemmeholdet. Foto: Simon Fenger Jensen

Kunstgræsbanen på Lyngby Stadion lagde denne formiddag ramme om opgøret mellem drengene fra Lyngby Private Skole og Hørsholm Skole. En kold fornøjelse for de hårdt kæmpende spillere som skulle spille kampen i regn og blæst. 

Se kampfakta her.

TV: Trak det længste strå

Gæsterne startede bedst
Til kampen så det dog ikke ud til, at vejret skulle påvirke spillerne som kæmpede hele kampen igennem. Det var udeholdet fra Hørsholm, der skulle slå til først, da holdets topscorer Christian Mikkelsen skulle løbe en stikning op og placere bolden forbi en chanceløs keeper, som ikke kunne gøre andet end at se bolden trille i mål. Det var ikke det eneste, man skulle se fra angriberen. 

Efter åbningsmålet var Hørsholm Skole sikre i deres pasninger, og anfører Lasse Ottosen kunne med et fremragende langskud sparke bolden i en bue over målmanden, som ikke kunne nå bolden.

Der skulle dog komme spænding i opgøret, da hjemmeholdets Mikkel Quaade lavede en tro kopi af Christian Mikkelsens mål, da han løb en stikning op og udplacerede gæsternes keeper. Stillingen var derfor 2-1 til gæsterne ved pausen.

Der blev kæmpet til det sidste i duellerne, selvom gæsterne var klart bedst i opgøret. Foto: Simon Fenger Jensen
Der blev kæmpet til det sidste i duellerne, selvom gæsterne var klart bedst i opgøret. Foto: Simon Fenger Jensen

TV: Taget på sengen

Trak fra
Anden halvleg skulle udeholdet dominere, hvor angriber Christian Mikkelsen igen, igen skulle finde vejen til målet to gange på fem minutter for at fuldende sit hattrick. Mikkelsen udnyttede sin power, hurtighed og kynisme til at få scoret de vigtige mål. Mikkelsen var på dette tidspunkt en god kandidat til fidusbamsen, men da han modtog den sidste runde, så kunne han ikke få den igen. 

Heldigvis var det ikke kun Mikkelsen, der trådte i karakter hos udeholdet. Kampens tekniker Khalid Wallid skulle også sende en flot afslutning i mål efter nogle flotte finter og driblinger.

Hjemmeholdet skulle dog få sig et trøstemål, da Vitus Rendtorff befandt sig i en situation alene mod gæsternes keeper, hvor Vitus herefter satte en sikker inderside på og reducerede. Til sidst kunne hvem andre end Christian Mikkelsen lukke kampen med sit fjerde mål til kampens resultat 6-2 til Hørsholm Skole.

Christian Mikkelsen kæmper for at blive topscorer i Ekstra Bladet Skolefodbold, og han er godt på vej med otte mål i to kampe.

16 nervøse spark

Se et af Christian Mikkelsens mål lige her: