TV: Engholmskolen fuldt fortjent i semifinalen

Klasseforskel: De nordsjællandske piger vandt med 2-0 på udebane over Gåsetårnskolen

Sejren er i hus: Natasha Bugge har netop gjort det til 2-0 i sidste minut (Foto: Henrik Schou)
Sejren er i hus: Natasha Bugge har netop gjort det til 2-0 i sidste minut (Foto: Henrik Schou)

Allerøds stolte piger tog helt til Gåsetårnet i Vordingborg i kvartfinalen på Morten Olsens Alle. Men hvad gør det med den lange rejse, når man tager sejren med hjem i bussen?

Se fakta om kampen her

Det var nu ellers Gåsetårnspigerne, der startede bedst med deres profil og topscorer Anna Kaptain fra efteråret i fint spillehumør. Man anede farligheden og det kom da også til lidt nærgående forsøg.

TV: Super-Sofie i skysovs
Galleri: Gåsetårnskolen - Engholmskolen

Arleth imponerede
Som kampen skred frem var det dog Allerød-pigerne, der begyndte at sætte sig på kampen og med dynamoen Sofie Arleth som omdrejningspunkt bølgede flere nærgående angreb frem. Især et angreb påkaldte sig opmærksomheden.

En bolderobring lidt over midten af banen erobret af Sofie, bolden blev flot afleveret ud på højrekanten til fremstormende Marie Frimand, der flot smækkede bolden ind foran mål, men uden scoring. Den havde fortjent en bedre skæbne.  Kan Allerødpigerne lave mere af den slags i næste kamp, så ligger vejen og banen klar til finalen. Der blev fra sidelinjen råbt 'verdensklasse'. Det var da absolut derhen af.

TV: Se karaktererne for Gåsetårnskolen - Engholmskolen
TV: Se alt video fra Gåsetårnskolen - Engholmskolen

Sofie på pletten
Vi skulle helt hen til det 20. minut før det lykkedes for Sofie Arleth at få scoret til 1-0.

TV: Mathilde ikke sikker på sejren
TV: Bugge lukkede og slukkede

Natasha Bugge med speciale i dybdeløb blev opvartet godt og grundigt af Gåsetårnsskolens bedste spiller Lise M. Nielsen og blev Bugge ikke tacklet, når hun modtog bolden, så sørgede Lise får at Bugge blev spillet offside, så frustrationen var stor hos Bugge. Lige før pausen glippede offside-fælden dog og Bugge fik en friløber, men desværre blev den kæmpestore chance brændt på det skammeligste.

- Forfærdeligt! Jeg har det dårligt, sagde Natasha i pausen og ville ikke snakke mere om det.

Gæsterne fra Allerød med kampråb før kickoff (Foto: Henrik Schou)
Gæsterne fra Allerød med kampråb før kickoff (Foto: Henrik Schou)
 

Fortjent sejr
Der var også chancer til Gåsetårnspigerne, men på baggrund af kampens helhedsindtryk så ville det nok nærme sig tyveri, hvis Engholmskolen ikke skulle forlade Vordingborg med sejren. Ikke desto mindre var Anna Kaptain i slutminutterne alene med Caroline Møller, men Caroline, der ikke var blevet overanstrengt i kampen, viste klassen. En fænomenal målmandsredning, der reddede hendes holdkammerater fra fiasko. Godt gået af Caroline Møller.

TV: Den spillende træner imponerede
TV: Lise løb solen sort

Dette måtte ikke ske igen og Bugges humør vendte tilbage, da hun slog det sidste søm i. Flot enkeltmands-præstation og sikker scoring til kampens resultat: 2-0 til Engholmskolen.

Se jublen efter slutfløjtet:

Se alle de fede fotos fra kampen her