TV: Ensidig affære

Dominans: Var for stor en mundfuld

I store dele af kampen måtte hjemmeholdet i de mørkerøde trøjer sparke bolden væk fra egen zone. Foto: Simon Fenger Jensen
I store dele af kampen måtte hjemmeholdet i de mørkerøde trøjer sparke bolden væk fra egen zone. Foto: Simon Fenger Jensen

Hørsholm Skoles piger tog på hjemmebane imod pigerne fra Trørødskolen, og her skulle sidstnævnte vise sig at være klart de stærkeste.

Første halvleg mellem Hørsholm Skole og Trørødskolen forløb ganske roligt, hvor et af holdene skulle dominere. Trørødskolen havde let ved at spille bolden rundt, og spillet var i deres favør. 

Se kampfakta her.

Se også: TV: Brunt blev helt

Gæsterne tog styringen
Efter 13 minutter skulle udeholdet få et hjørnespark, hvor et perfekt slået indlæg fra Anna Zinck blev headet kraftfuldt ind af altid skarpe Silje Salling til en fortjent 1-0-føring til gæsterne. De sidste fem minutter af første halvleg skulle arkitekten bag første mål Anna Zinck få scoret to mål og udbygge føringen til 3-0.

I anden halvleg skulle gæsterne fortsætte, hvor de slap, men det blev lidt svære for dem, da Hørsholm Skole havde omrokeret i opstillingen. Især Mille Mikkelsen som blev omskolet til midterforsvar kunne benytte sig af den hurtighed, hun besad og indhentede de farlige Trørød-angribere i mange tilfælde. Dog skulle det ikke forhindre udeholdets Victoria Tekoe i at få sat en pind i kassen i begyndelsen af anden halvleg. 

Trods gæsternes overtag lagde hjemmeholdet sig ikke ned, og der blev kæmpet til det sidste. Foto: Simon Fenger Jensen
Trods gæsternes overtag lagde hjemmeholdet sig ikke ned, og der blev kæmpet til det sidste. Foto: Simon Fenger Jensen

Se også: TV: Kunne intet stille op

Værterne forsøgte
Hjemmeholdet havde dog en hurtig og hårdt kæmpende angriber ved navn Mathilde Telstad, som skulle tage sagen i egen hånd og løbe mod modstanderens mål og banke bolden ind bag en overrasket keeper. Victoria Tekoe skulle dog ligeledes gøre det samme i den anden ende nogle få minutter senere, og sikkert satte hun en inderside på bolden, der havnede i målet. 

Mathilde Telstad var dog ikke færdig med at overraske, og hun kunne med et langskud placere bolden i nettet til en reducering til 2-5. Dog var luften til sidst gået af ballonen for hjemmeholdets spillere, som kunne se Silje Salling lukke og slukke kampen til slutresultatet 6-2 til gæsterne fra Trørødskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hørsholm Skole - Trørødskolen, 2-6

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Mathilde Telstad, Hørsholm Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mille Mikkelsen, Hørsholm Skole

Se en af Silje Salling og Trørødskolens mål fra opgøret: