TV: Fejl blev afgørende

Videre: Værter slog til og udnyttede gæsternes fejl

Josefine Vig fra Stengård Skole. Foto: Allan Gade
Josefine Vig fra Stengård Skole. Foto: Allan Gade

Med mere end en halv times forsinkelse blev kampen i Rungsted mellem Vallerødskolen og Stengård Skole sparket i gang. Gæsterne fra Stengård Skole var forsinket til kampen grundet svigtende togdrift, blev det oplyst. Se kampfakta her.

Begge hold var kommet igennem første runde med sejre på henholdsvis 6-2 og 6-1, så forventningerne til mandagens kamp var høje.

Kampen om midtbanen
Som første halvleg formede sig, var det en kamp på og om midtbanen. I første halvleg var der dog en lille overvægt til udeholdet, hvor spillere Josefine Vig, Linnea Østergaard og keeper Eva Holm udmærkede sig. Eva læste spillet godt og var meget opmærksom på de friløbere, der opstod til hme.

Der var brug for mål i den her kamp, men halvlegen sluttede 0-0, og det frustrerede udeholdets Josefine Vig.

- Vi spiller fint, men alligevel er der for meget sparken med bolden, og vi har ikke været gode nok til at tage bolden ned på jorden.

- Jeg spiller i FC Nordsjælland, og så har vi Linnea Østergaard, der spiller i Virum, så vi burde kunne få styr på kampen ved at spille mere sammen. Og så få scoret de mål.

Vallerødskolens træner, Kia Lindegaard, var heller ikke helt tilfreds med sit holds præstation:

- Jeg har lige fortalt dem, at de har spillet som en pose nødder, og at de skal til at tage sig sammen. Vi vil sætte tempoet op og få presset spillet ned på modstandernes banehalvdel, sagde hun.

Der blev gået til den i mandagens kamp. Foto: Allan Gade
Der blev gået til den i mandagens kamp. Foto: Allan Gade

Slog turboen til

Flere chancer i vente
I anden halvleg opstod der flere chancer til hjemmeholdet, men udeholdets keeper Eva Holm fik grebet ind i tide, så vi skulle helt hen til det 45. minut, før det endelig lykkedes at få mål i kampen.

En af hjemmeholdets forsvarere Olivia Dahl var sendt op i angrebet, hvor hun fik chancen for at trykke kanonen af. Et godt og knaldhårdt skud lige under overliggeren, og her var gæsternes keeper, Eva Holm, ganske enkelt chanceløs. 1-0 til hjemmeholdet.

TV: Mål fra midten

Klappen gik ned
Kort før tid gik tæppet ned for Stengård Skole. Eva Holm sparkede et målspark lige ud i fødderne på Liva Nelson, der tog et par træk og resolut sendte bolden i mål. Det gjorde ondt, og værterne fra Vallerødskolen er dermed videre i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en 2-0-sejr over Stengård Skole.

Efter kampen gjorde hjemmeholdets Rebecca Erhardt regnebrættet op.

Det kan du se her:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Vallerødskolen - Stengård Skole, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Rebecca Ehrhardt, Vallerødskolen
Josefine Vig, Stengård Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Linnea Østergaard, Stengård Skole