TV: Første halvleg var nok

Hattrick: Liva Nelson var kampafgørende og scorede hele tre mål

Liva Nelson scorede hattrick i kampen. Foto: Allan Gade
Liva Nelson scorede hattrick i kampen. Foto: Allan Gade

Tirsdag tog pigerne fra Engelsborgskolen imod gæsterne fra Vallerødskolen.

I startopstillingen figurerede et spændende navn, nemlig Safina Coster-Waldau. Hun skulle være datter af den berømte skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. Det viste sig med beklagelse, at hun af ukendte årsager var blevet siet fra inden kampstart.

Se kampfakta her.

Se også: Mini-Modric med hattrick

Afgjort fra start
Til gengæld stillede hjemmeholdet med et trænerteam bestående af Sarah Friis og Julie Mortensen, der begge er aktive fodboldspillere.

Desværre var hjemmeholdet dog ikke helt oppe på dupperne fra starten. I løbet af de første to-tre minutter havde henholdsvis Feline Foged og Liva Nelson gjort det til 2-0 til gæsterne. Det må således siges at være en chokstart, og så virkede kampen til at være afgjort.

Rebecca Ehrhardt og Liva Nelson gjorde det til en pauseføring på 0-4 til Vallerødskolen.

Engelsborgskolens to trænere. Foto: Allan Gade
Engelsborgskolens to trænere. Foto: Allan Gade

Se også: TV: BIF-profil med landsholdsdrømme

Lige efter pausen
I pausen blev der snakket taktik hos hjemmeholdet, og Freya Dechau udtalte:

- Vi har forstået det, så nu bliver der byttet lidt rundt på holdopstillingen.

- Vi har nogle spillere, der har været med før, så vi kommer stærkere ud nu. Vi har nu en hel halvleg til at få ændret på det hele.

Det gik da også meget bedre i anden halvleg. Efter et frispark i straffesparksfeltet, hvor keeperen samlede bolden op på en tilbagelægning, lykkedes det for Caisa Westergaard at få bolden sparket i nettet for hjemmeholdet.

Det blev en mere lige anden halvleg med godt spil fra begge hold. Men den forfærdelige start kunne ikke rystes af. Hjemmeholdet måtte derfor leve med et slutresultat på 6-2 til Vallerødskolen, der dermed er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg er meget tilfreds med indsatsen, og vi fik heldigvis brugt alle spillerne i kampens løb, lød det fra Vallerødskolens træner Kia Lindegaard.

Se Caisa Westergaard score efter et direkte frispark her: