TV: For sent i gang

Ikke klar fra start: Drengene fra Hellebæk var for lang tid om at komme i gang

Drengene fra Hellebæk kom for sent i gang og tabte. (Foto: Bjørn Øst)
Drengene fra Hellebæk kom for sent i gang og tabte. (Foto: Bjørn Øst)

Dagens tidlige drengekamp i Snekkersten mellem hjemmeholdet Borupgårdskolen og udeholdet Hellebækskolen, blev en intens og fint spillet fodboldkamp mellem to hold, som gav alt hvad de havde i sig.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet havde en blanding af dygtige spillere, fordelt over hele holdet, hvilke også skinnede igennem fra kampens start. Bagerst havde de en godt spillende Lucas Appel i målet, som også senere fik fidusbamsen for sit hold.

I angrebet havde Borupgårdskolen en farlig herre i Jakob Thorup, som også blev noteret som første målscorer i opgøret. Han slog til allerede efter syv minutter og igen til 3-0 få minutter før pausen.

Se masser af video fra kampen her:

X-faktor
Udeholdets største stjerne var nummer 10, Emil, som til daglig også er en del af U17-ligaen i Lyngby Boldklub. Der var noget ekstra X-faktor over ham, med sit elegante venstreben og hårde arbejde på midten af banen.

Emils angrebsmakker var Anton, som fik kampens fidusbamse for sit gode spil.

Det var svært at være forsvar for hjemmeholdet i dag, når man havde en modstander som Anton at kæmpe mod. Anton havde en meget aggressiv og pressende spillestil, som var lige til grænsen, men ikke mere. Hans måde at agere som angriber, var noget mange kunne lære noget af.

Se også: TV: Fest på banen

Kom bedre ud
I pausen blev der snakket om at holde bredden i banen og få mere rytme i spillet over længere tid hos Borupgårdskolen. Det var en taktik, som udeholdet Hellebæk Skole havde læst. For de kom meget bedre ud til anden halvleg.

Anden halvleg var langt mere lige og intens, da Hellebæk var kommet bedre ud.

Hellebæk Skole havde i Emil og Anton to typer, som fik deres chancer til at få reduceret. Men vi skulle helt frem til 10 minutter før tid, før det lykkes af indskiftede Markus.

Men målet faldt for sent og derfor nåede Hellebæk aldrig rigtig at få mere udbytte af den bedre halvleg. Borupgårdskolen vandt derfor fortjent 3-1.