TV: Frem og tilbage

Fight: Der blev virkelig gået til den i dette opgør

Udeholdet i angreb. Foto: Poul Gregersen
Udeholdet i angreb. Foto: Poul Gregersen

Det var begyndt at blæse mere op, der var også kommet regn, da kampen mellem hjemmeholdet fra Ådalens Skole skulle møde gæsterne fra Lærkeskolen. Det var Ådalens første kamp, mens Lærkeskolen var kommet videre efter straffespark.

Se kampfakta her.

TV: Lærken fløj videre

Gik til stålet
Holdene gik til den fra starten, følte hinanden på tænderne, der var tænding på. Den første chance tilfaldt hjemmeholdet efter et par minutter, men det endte med et hjørnespark.

Spillet bølgede frem og tilbage, uden man kunne sætte odds på, hvem der ville vinde.

Begge hold spillede fodbold med alt, hvad det indebærer. Snævre driblinger, frispilninger, tacklinger, frispark og så videre.

Det var et hjørnespark, der gav gæsterne en føring på 1-0. Der var rigtig mange folk i feltet, og det var svært for målmand Simon Boytler at komme ud. Han fik ikke fat i bolden, men det gjorde Mathias Kohn, og målet var en kendsgerning.

Se målet her:

Skarphed til forskel

Gik lidt over stregen
Hos udeholdet spillede målmand Lukas Macdonald igen op til sit bedste og deltog meget i spillet ude på banen.

Lukas Macdonald spillede en god kamp. Foto: Poul Gregersen
Lukas Macdonald spillede en god kamp. Foto: Poul Gregersen

- Jeg vil meget gerne også spille fodbold med fødderne, forklarede han efter kampen.

Når man har fået en henstilling fra dommeren om at dæmpe sit spil, så er det ikke det bedste et par minutter efter at gå over stregen. Det betød en udvisning til Lærkeskolens Anas Barad. Samme Anas er en dygtig spiller, der altid giver sig 100 procent, men altså nogen gange også mere. 

Lærkeskolen har en spiller, Johan Kolbye, der er lynende hurtig. Den hurtighed brugte han fire minutter før pausen. Fik erobret bolden, spillede den op og frem i luften, løb selv frem og modtog den, efterfulgt af en skud på mål, men desværre for ham, lige på målmanden. En flot detalje.

TV: For sent i gang

Ville bruge vinden
Inden den første udvisning var ovre, blev Lærkeskolen ramt af en ny. Moralen må være: Lad nu bolden være, når der er fløjtet.

- Vi har medvind nu, sagde træner Peter Thage i pausen.

- Men vi er i undertal et stykke tid endnu.

- Spil bolde op til Nicklas Wallenius, så han har noget at løbe på, sluttede han.

Udeholdet satte sig på kampen. Holdet fra Ådalens Skole fik ikke ro til at etablere angreb, som vi havde set de kunne, og først syv minutter inde i halvlegen fik de gang i den.

Simon Meier sendte en stikning til Hans Corlin, der straks skød fladt indover, hvor Alexander Linneberg kom, men uden resultat. Flot angreb.

Takket være medvinden havde gæsterne mest spil, men nogle gange blev de lange afleveringer på langs, virkelig lange, alt for lange.

Så var det hjemmeholdets tur til se et gult kort. Igen ved ikke at lade bolden være, når dommeren har fløjtet.

Alle kneb blev taget i brug. Foto: Poul Gregersen
Alle kneb blev taget i brug. Foto: Poul Gregersen

Kendte sin besøgstid

Udligningen kom
Trods det nu var hjemmeholdets tur til at være i undertal, fik de faktisk mere spil. Et frispark, midt for mål, næsten på midten af gæsternes banehalvdel, blev sparket af Jonathan Havnbo, der kanonerede bolden præcist og på en sådan måde, at Lukas Macdonald fistede bolden over helt oppe under overliggeren.

Dette hjørnespark var begyndelsen til et enormt pres fra hjemmeholdets side. De ville ikke tabe og beholdt bolden på Lærkeskolens banehalvdel. Det udnyttede Hans Corlin, og som målmand Lukas Macdonald så det:

- De fik lagt en dybdebold, som Hans Corlin dygtigt satte i det lange hjørne, hvor jeg trods alt fik hænderne på, men kunne ikke holde den, huskede han.

Stillingen 1-1, og alle forberedte sig på straffespark. Gæsterne ville det anderledes.

Bøllebank til Bækkegård

Lukkede kort før tid
- Jeg fik sparket bolden op. Bolden blev straks spillet ud til kanten i højre side, herfra videre til Anas, der med det samme skød på mål eller spillede til Tobias Nielsen, der scorede, huskede Lukas Macdonald efter kampen.

Målet faldt mindre end et minut før slutfløjt, og hjemmeholdet havde ikke mulighed for at svare igen.

2-1 til Lærkeskolen over Ådalens Skole.