TV: Fysikken overvandt teknikken

Stærkest på dagen: Tapper indsats blev belønnet

Det blev et opgør mellem fysikken og teknikken. Foto: Allan Gade
Det blev et opgør mellem fysikken og teknikken. Foto: Allan Gade

Nivå Skole tog i dag imod drengene fra Vedbæk Skole i en kamp, der skulle vise sig at blive ret spændende og godt spillet. Nivå var på hjemmebane og havde derfor fordel af at have publikum i ryggen gennem hele kampen.

Se kampfakta her.

TV: Mål fra midten

Teknisk stærke
Gæsterne fra Vedbæk kom dog bedst fra start, og man fik hurtigt et indtryk af et teknisk velfungerende hold. Midtbanen blev hurtigt domineret af Theo Bøwig, og han viste sin klasse med to gode og nogle farlige langskud. Desværre for ham og udeholdet blev boldene ikke fulgt op af de andre spillere.

Det var gæsternes halvleg. Groft sagt kan man sige, at det var Vedbæks teknikere mod Nivås råstyrke. Der var også andre teknikere på gæsternes hold, og specielt lagde man mærke til Sebastian Goth og Villads Eskildsen.

Første halvleg bar præg af gæsternes overlegenhed, og der var stor tilfredshed blandt Vedbæks trænerteam.

- Foreløbig er vi tilfredse med kampen. Det går jo, som vi har aftalt, men vi vil jo gerne vinde kampen, og så må vi jo se i pausen, hvor mange der har luft til det hele.

- Vi har jo da også nogle super reserver her udenfor, så de kommer også på banen. Der skal ikke ændres noget i spillestil, og vi synes spillerne har vist stor spilforståelse for det hele, lød de afsluttende ord fra gæsternes trænerteam.

Theo Bøwig viste glimrende prøver på sin flotte teknik i opgøret. Foto: Allan Gade
Theo Bøwig viste glimrende prøver på sin flotte teknik i opgøret. Foto: Allan Gade

TV: Første halvleg var nok

Fysikken tog fat
I halvlegens slutning blev hjemmeholdets Secu Nhabali sendt afsted til en kæmpechance, og for et næsten tomt mål brændte han, og bolden gik forbi mål. Det var dog et signal om at kampstyrken var ved at ændre sig til hjemmeholdets fordel.

Vedbæks Villads Eriksen, der spiller i Lyngby, blev herefter overraskende taget ud af kampen, men det var der en god forklaring på.

- Jeg har indgået en aftale med min Lyngby-træner om, at da jeg skal spille kamp i morgen, så blev vi enige om, at én halvleg måtte være nok, sagde Villads.

Så måtte Villads kigge på kampen fra sidelinjen.

Villads Eriksen fik ikke lov at spille hele kampen. Foto: Allan Gade
Villads Eriksen fik ikke lov at spille hele kampen. Foto: Allan Gade

Mini-Modric med hattrick

Blod på tanden
Den store brændte chance i halvlegens slutning havde givet hjemmeholdet blod på tanden. Det blev hjemmeholdet, der kom til at dominere anden halvleg. Nivå havde lugtet blod og deres store råstyrke var nu i færd med at blive afgørende.

Vi skulle dog hen i det 54’ minut, før scoringen kom på en dødbold. Efter et hjørnespark til Nivå gik Tore Wittenkamp i luften og headede bolden forbi Theo Treshow i gæsternes mål. Dermed var stillingen 1-0 til Nivå.

Det var en fortjent føring baseret på anden halvlegs mandfolke præstation af Nivå, og imens Vedbæk forsøgte at opruste med Villads på banen igen, så slog hjemmeholdet igen. Nok engang på en dødbold headede Secu Nhabali bolden i nettet, og man kunne straks se på gæsterne, at her to minutter før tid blev lyset slukket i deres øjne.

2-0 til Nivå Skole var en realitet i en yderst spændende og velspillet kamp.

Se Nivås taktik fra pausen lige her: