TV: Gik i stå efter pausen

Havde scoret de nødvendige mål: En god start kan være afgørende for kampens udfald

Der var god kamp om bolden i kampen. Foto: Poul Gregersen
Der var god kamp om bolden i kampen. Foto: Poul Gregersen

Kampen var lidt over et minut gammel, da Blovstrøds Ella Struch blev sendt af sted med en lang stikning. Ella var hurtig og Sjælsøforsvaret noget overrasket over denne åbning. Ergo. Forsvareren kom for sent, og der blev frispark lige uden for feltet. Anfører Frederikke Andersen tog sparket. Målmand Sine Solgaard var lige lovlig langt ude, og bolden sejlede hen over hendes hoved og i mål. 1-0 til gæsterne.

Her sejler bolden i mål. Foto: Poul Gregersen
Her sejler bolden i mål. Foto: Poul Gregersen

Se kampfakta her.

Bang! Måltyv hentet i syvende

Godt fra land
- Det her mål betød meget for holdet, sagde målskytte og anfører Frederikke Andersen efter kampen.

- De andre år er vi altid kommet bagud.

- Jeg tror i øvrigt, at bolden ramte overliggeren og gik i mål derfra, var hendes vurdering.

Små fire minutter efter. Ved et ikke særlig farligt skud forsøgte målmanden at holde bolden. Den gled ud af hænderne på hende lige ned for fødderne af Ditte Andreasen, der ikke havde svært ved at score. 2-0 til gæsterne. Og der var ikke gået fem minutter.

Det var op ad bakke for Sjælsøholdet. De forsøgte at spille uden at blive farlige. Blovstrødforsvaret med den senere fidustroldmodtager Naja Døssing i spidsen var for stærkt.

Naja Døssing er lille af statur, men en stærk spiller. Foto: Poul Gregersen
Naja Døssing er lille af statur, men en stærk spiller. Foto: Poul Gregersen

Til gengæld havde Blovstrød en lige-ved-og-næsten, da Frederikke Andersen i det 11. minut skød lige forbi målet.

Hundene bed fra sig

Fortsatte det gode spil
Midt i halvlegen havde Sjælsø et enkelt langskud, der gik forbi mål, men også i denne periode var det, at de fik presset Blovstrødholdet tilbage på deres egen banehalvdel uden dog at kunne komme til scoring.

I det 17. minut  fik en Blovstrødangriber en bold ude på højre kant på højde med straffesparkfeltet. Hun sendte et fladt, hårdt, skud ind i feltet. Bolden fik lov til at passere ikke blot Sjælsøforsvaret, men også deres målmand og en række Blovstrødspillere og endte i venstre side hos Karoline Nielsen, der med en kølig, behersket inderside, sendte den i mål. Så stod der 3-0 til Blovstrød.

Det fjerde mål satte Frederikke Andersen ind i det 23. minut, hvor hun med et velplaceret spark fra straffesparkfeltets grænse, scorede.

Hør pausesnakken fra Blovstrød-mandskabet her:

- Starten på anden halvleg var frustrerende, fortalte Frederikke Andersen efter kampen.

- Vi var slet ikke klar. Vi fik ikke fat i kampen. Sjælsøholdet havde meget mere styr på deres spil og på os.

Ganske rigtigt er det, at Sjælsøholdet viste bedre sammenspil og havde mere direkte spil mod mål. De burde måske også have scoret på den kæmpechance de fik 10. minutter inde i halvlegen lige foran mål. Men desværre.

Status quo efter pausen
Begge hold viste godt opspil i denne halvleg, men forsvarsmæssigt var holdene også gode til at lukke af. Holdene var lige, men da Blovstrød jo havde bragt sig foran 4-0 før pausen, trak de sig tilbage med sejren på 4-0.

- Jeg synes, vi er gode til at spille sammen, mente Frederikke Andersen efter kampen.

- Vores boldomgang med trekantspil er god.

- Det er klart, der er anderledes at spille skolefodbold, sagde Frederikke, der til daglig spiller på Allerøds U16-hold.

- Det går ikke så stærkt her på skoleholdet, men jeg synes, vi spiller godt sammen.

Af en af statur lille, som Naja Døssing, kan gøre sig gældende i forsvaret skyldes hendes gode overblik og taktiske forståelse. Naja går i 6. klasse.

- Jeg synes, Naja er rigtig god, og jeg er glad for, at vores træner Martin lyttede til mig, da jeg ville have hende på holdet på den plads. Han var lidt skeptisk, men hun beviste i dag, at hun magter opgaven, sluttede Frederikke.