TV: Hattrick-helten Hagan

Klasse: Udviste stor skarphed

Et af hjemmeholdets mange angreb mod gæsternes mål. Foto: Birger Dencker
Et af hjemmeholdets mange angreb mod gæsternes mål. Foto: Birger Dencker

Søndersøskolens Jonathan Pedersen sagde inden kampen:

- Glæd dig til en god kamp. 

Jonathan havde helt ret. Det blev en rigtig god kamp med masser af fight, godt fodboldspil og ikke mindst fem mål.

Søndersøskolen har et flot slogan på deres spillerbluser. ’Vi spiller hinanden gode’. De levede helt op til deres eget slogan. De ved, at sammenhold gør dem stærke. Sammenhold krydret med en god keeper og to meget farlige herre oppe foran kan gøre, at Søndersøskolen kan komme langt i Ekstra Bladet Skolefodbold i år.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Fodbold skal være sjovt

Jævnbyrdig start
Kampen startede meget lige. Stavnsholtskolen startede bedst, og allerede i de første minutter af kampen måtte Søndersøskolens keeper Jacob Olsen diske op med en dobbeltredning.

Stille og roligt arbejdede hjemmeholdets sig ind i kampen, og gæsternes keeper Marcus Arslev kom på hårdt arbejde. Hjemmeholdets to meget farlige angribere Thomas Hagan og Amir Shubar viste gang på gang deres evner frem. Marcus måtte hive den ene klasse redning frem efter den anden. Blandt andet kom han efter 13 minutters spil flot ud af sit mål og kastede sig i fødderne på en fremstormende Amir og nappede bolden.

Godt 20 minutter inde i kampen ville udeholdets Mathias Mortensen lige tage et træk i eget målfelt, men han tabte bolden lige foran Thomas Hagan. Sådan en chance skal man ikke give Thomas, og med et enkelt træk scorede han sikkert til 1–0.

Lige inden slutfløjtet af første halvleg var det igen hjemmeholdets Hagan, som var på spil. Med en super bold i dybden til Amir Shubar der elegant tog bolden med sig, sparkede han bolden i kassen uden chance for udeholdets keeper Marcus.

Hattrick-helten Thomas Hagan fik efter kampen overrakt fidusbamsen. Foto: Birger Dencker
Hattrick-helten Thomas Hagan fik efter kampen overrakt fidusbamsen. Foto: Birger Dencker

Se også: TV: Yde før man kan nyde

Hagan fortsatte showet
I anden halvleg stod der Søndersøskole på det meste. Stavnsholtskolen begyndte at stå lidt højere oppe på banen og ville gerne trække hjemmeholdets angribere offside, men allerede efter ti minutter kiksede offside-fælden for dem, og så var Thomas Hagan pludselig helt fri scorede sit andet mål til 3–0.

Der gik kun få minutter, så var den gal igen for udeholdet. Søndersøskolen blev tilkendt et frispark ca. 25 meter udenfor Stavnsholtskolens mål. Udeholdets forsvar tog sig en blunder, og et hurtigt taget frispark havnede hos Thomas Hagan, der heller ikke svigtede i den situation. Bang, så scorede han sit tredje mål, og der stod 4-0 til Søndersøskolen.

Midt i anden halvleg forsøgte hjemmeholdets Amir sig med et skud tæt på mål. Endnu engang fik Marcus Arslev i målet bokset bolden væk. Amir var hurtig til at følge chancen op og satte hovedet på, og bolden gik over Marcus og ind i mål til slutresultatet 5–0.

Udover Thomas Hagan og Amir Shubar råder hjemmeholdet også over en dygtig keeper Jacob Olsen. Også Victor Knudsen og Julius Enevoldsen viste rigtige gode takter i den underholdende kamp.

Se også: TV: Et mål var nok

Hør hattrick-helten Thomas Hagen sætte et par ord på kampen: