TV: Hattrick-Luon: Ikke så svært

Tremålsskytte: Legede sig igennem første runde og håber på flere kampe

Luon Zendelli har albanske rødder. Han scorede tre mål i første halvleg og var en stolt modtager af holdets fidustrold. (Foto: Erik Larsen)
Luon Zendelli har albanske rødder. Han scorede tre mål i første halvleg og var en stolt modtager af holdets fidustrold. (Foto: Erik Larsen)

Kampen mellem Bagsværd Skole og Mørkhøj Skole skulle spilles på en dejlig bane ved Mørkhøj Skole i Søborg.

Se også: 'Kongen' på skånekost

Hamza og Hamza lagde ud
Bagsværd Skole lagde pænt ud og havde allerede i første minut et hovedstød ved Hamza Mohamed, men det blev reddet af Hamza Bhatti, der kæmpede i Mørkhøj Skoles mål.

Men nu var tonen slået an, og kampen igennem spillede udeholdet sig frem til mange gode chancer, og der var flere dygtige spillere på holdet.

Tilskuerne fik flere gode eksempler på, hvordan bolden skal spilles frem i et offensivt angreb. Da der var masser af plads at tumle sig på, så måtte det give mål.

I det sjette minut kom Luon Zendelli tæt på mål, da det koksede lidt i forsvaret, og Luon, der har albanske rødder, svigtede ikke. 1-0 til Bagsværd Skole.

Hamza Mohamed ville ikke stå tilbage, og han tryllede også flere gange i angrebet, og han bragte sit hold på 2-0.

Bagsværd Skoles drenge pressede på hele kampen igennem. (Foto: Erik Larsen)
Bagsværd Skoles drenge pressede på hele kampen igennem. (Foto: Erik Larsen)
 

Se også: Fremtidens hold tabte

Se også: Vejen til Chelsea

Luons perle
Så kom målet til 3-0, og det var en lille perle, hvor Luon igen driblede sig forbi flere modstandere i straffesparkfeltet, for til sidst at placere bolden opad den ene stolpe.

Så fik holdet et straffespark, og det satte deres anfører, Albert Hærvig sikkert ind. Luon Zendelli sluttede målscoringen i første halvleg ved at bringe Bagsværd Skole på 5-0.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da en spiller fra Mørkhøj Skole uheldigt fik snittet et skud i eget net.

Derefter bragte Phillip Schaffer sit hold på både 7-0 og 8-0 med to gode skud. Det var ikke fordi Mørkhøj Skole var svage, de kæmpede og fightede, og der var flere gode emner, men overmagten var for stor.

Se også: Markos målfest

Se også: En tand bedre

Som den opmærksomme læser har bemærket, så var der virkelig gang i den, og Bagsværd Skole havde et seværdigt hold. Det var sammensat af spillere fra de fleste klubber fra nærområdet: AB, Bagsværd Boldklub, Værebro, Lyngby og B 93.

9-0 sørgede Jakob Espinoza for, inden målmanden Peter Vosbein fik lov til omsætte et straffespark til slutresultatet 10-0.

— Det var ikke så svært, men det var en god kamp at være med i. Jeg er 14 år og spiller i B 93 på deres U 15-hold, fortalte en smilende Luon efter kampen.

— Jeg fik scoret tre mål og senere havde jeg tre assists, så nu håber jeg, vi får mindst tre-fire kampe mere.

1 af 3 De to hold hilser på hinanden, og der trækkes lod. (Foto: Erik Larsen)
2 af 3 Der er dømt straffespark, og Bagsværds anfører, Albert Hærvig, scorer usvigeligt sikkert. (Foto: Erik Larsen)
3 af 3 Luon Zendelli har albanske rødder. Han scorede tre mål i første halvleg og var en stolt modtager af holdets fidustrold. (Foto: Erik Larsen)