TV: Hjernen på midtbanen

Kamp til stregen: Omar Aryobi var fantastisk til at fordele boldene for Hummeltofte

Omar Aryobi fik fidusen for en flot kamp. Foto: Erik Larsen
Omar Aryobi fik fidusen for en flot kamp. Foto: Erik Larsen

Der er ikke mange fodboldbaner, hvor græsset er så flot som på Rundforbi Stadion i Nærum. Det var den også til kampen mellem drengene fra Vangeboskolen og Hummeltofteskolen.

Se kampfakta her

God underholdning
Kampen startede stille og roligt, for spillerne skulle nok lige se hinanden lidt an.

Vangboskolens kampråb:


Men der kom både fart og gnister over kampen senere, og det første gule kort faldt efter 10 minutter til Hummeltofteskolen, så nu var det lidt opad bakke for udeholdet.

Men selv med kun 10 mand formåede Hummeltofteskolen at opdrive nogle chancer, og da de efter 13 minutter fik hjørnespark, tog August Larsen det. Han sendte bolden tæt ind foran mål, og sandelig om ikke bolden gik direkte i mål til 1-0.

Spænding til det sidste

Gode i undertal
Det var en kold dukkert til Vangeboskolen, der en tredjedel af første halvleg var en mand i overtal, men ikke rigtigt fik noget ud af det. Hummeltofteskolen blev presset lidt bagud, men de forstod hele tiden at spille sig ud af problemerne.

Da der manglede tre minutter af halvlegen, fik Vangeboskolen etableret et godt angreb, men da angriberen til sidst skulle tage det sidste træk, blev han nedlagt.

Her slap gerningsmanden, der var bageste mand, med et gult, og så måtte han ud til 10 minutters afkøling.

Sendt på cyklen med nederlag

Brug jeres hurtighed
I pausen prøvede Jenni og Andreas fra Vangeboskolen virkelig at puste lidt gejst ind i deres drenge:

- I skal udnytte jeres hurtighed, og at I en del tid er en mand i overtal. I skal også huske at følge op på andenboldene.

Hummeltofts pausesnak:


Vangeboskolen kom i anden halvleg ikke rigtigt frem til ordentlige skudchancer. Hvorimod Hummeltofteskolen var mere giftige i deres angreb, når de kom frem ad banen.

Efter 45 minutter opstod der en stor chance til Hummeltofteskolen. En fin stikning blev sendt mellem venner og fjender frem til Daniel Bisgaard, der tog et fint træk uden om målmanden og lagde bolden over i det lange hjørne.

Brugte anden halvleg på at øve sig

Fik reduceret
2-0 til udeholdet, men der gik ikke mange minutter, før Vangeboskolen også ville lege med. Nu var det en stikning frem til Karl Mortensen, der iskoldt placerede bolden i nettet og reducerede til 2-1.

Men Hummeltofteskolen var ikke færdige endnu, og holdet viste stadig masser af fantasi og spillelyst. Mod slutningen slap Sebastian Deleuran igennem forsvaret og prikkede bolden ind til slutresultatet 3-1.

TV: Tenniscifre i lokalopgør

Hummeltoft med sejrssang:


Klar på hjemmebane
Efter kampen fik vi fat i Omar Aryobi, der havde været sikkerheden selv på Hummeltofteskolens midtbane, hvor han hele kampen lå og fordelte spilelt, og han fik fortjent holdets fidusbamse:

- Jeg ville så gerne vinde, så vi kunne få hjemmebane i næste kamp. Så kan vi give vores publikum en god fodboldkamp.

- I dagens kamp var det vores idé at starte langsomt og så se, hvordan vores  modstandere ville spille.

Men så kom kortene i spil.

Vadede i chancer

- Ja, med vores to gule kort fik vi nok at se til, og så skulle der kæmpes. I vores næste kamp skal vi også sørge for at få lidt mere kontrol over vores afleveringer, sagde Omar med et stort smil.

Hør interview med Omar:


TV: Drømmehug og lækre driblinger