Annonce:
Annonce:

TV: Højt tempo i tæt fight

Trak fra: I anden halvleg så gæsterne sig ikke tilbage

Frederik Hofland med et hjørnespark. Foto: Simon Fenger Jensen
Frederik Hofland med et hjørnespark. Foto: Simon Fenger Jensen
Annonce:

Der var lagt op i kakkelovnen til et spændende opgør mellem to rivaliserende hold fra Birkerød, da Birkerød Privatskole mødte Birkerød Skoles drengehold i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakte her.

TV: Ensidigt lokalbrag

Højt tempo fra start
Tempoet var højt fra kampens første fløjt, og bare otte minutter skulle gå, før gæsternes Gustav Winther tog sagen i egen hånd. Han sprintede forbi et fysisk overlegent forsvar og sparkede sikkert kuglen i kassen.

Hjemmeholdet skulle dog ikke give op på grund af føringsmålet, og bare ti minutter skulle der gå, da de svarede igen med en udligning. Det var en fremragende stikning fra anfører Rasmus Jöhncke til holdkammerat Nikolai Bojsen-Møller, der trak bolden ind til højrefoden og kunne passere en chanceløs målmand.

Annonce:

Efter udligningen tog værterne den lidt med ro. Det skulle de dog aldrig have gjort. Bare 50 sekunder inde i anden halvleg var Gustav Winther igen på spil og udnyttede sin hurtighed til et føringsmål. Chockstart på anden halvleg for hjemmeholdet.

Værternes Paulo Giner var dog lige ved at udligne efter at have rundet keeperen, men et godt forsvar bag ham gjorde, at han ikke kunne score fra en spids vinkel. Uheldigt for hjemmeholdet, som ellers kæmpede energisk.

Der var mange flotte aktioner i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen
Der var mange flotte aktioner i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen

TV: Ingen sol over værter

Målrigt
Minuttet senere skulle banens yngste spiller Frederik Hofland, som går i 6. klasse, score et klassisk angribermål. Birkerød Skoles anfører Hamoud Asad lagde bolden fremragende på tværs af målfeltet og fandt holdkammeraten Frederik. Han kunne uden besvær sætte en sikker inderside på bolden og se sit forsøg gå ind i netmaskerne. Fremragende fra den talentfulde unge spiller, som viste overskud og fightervilje hele kampen igennem. Hofland har en lys fremtid i sigte.

Annonce:

Fem minutter senere skulle Rasmus Jöhncke dog overraske alt og alle, da han med et frispark fra halvtreds meter kunne reducere. Målet var et bevis på, at selvom bolden er langt fra mål, skal man altid være vågen.

Rasmus var ikke den eneste spiller, som skulle score et flot langskud. Samuel Johansen fra Birkerød Skole tog chancen fra distancen og så sit skud snitte overliggeren og gå i mål.

Rasmus Lund fra Birkerød skole satte det sidste punktum i kampen, da han scorede kampens endelige mål. Tilskuere og trænere blev forkælet med mål, da kampen endte med cifrene 5-2 til Birkerød Skole.

Hør Frederik Hofland efter kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: