TV: Humlebierne flyver endnu

Havde det hele: Der var både mål, straffe og rødt kort i kampen

Gæsterne trak sig sejrsrigt fra opgøret. Foto: Allan Gade
Gæsterne trak sig sejrsrigt fra opgøret. Foto: Allan Gade

Torsdag tog Hellebæk Skole imod Humlebæk Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Drengene fra Hellebæk Skole er blevet vant til mange mål, idet de har vundet deres to første kampe med 17-0 og 8-0. De har således scoret en masse mål og har samtidig holdt buret rent.

Indtil kampen mod Humlebæk Skole. Modstanderne var kommet op til Ålsgårde uden deres sædvanlige træner, der havde valgt at tage til Oktoberfest i München. Vikaren gjorde det godt, og det var hans stemme, der rungede gennemtrængende på sidelinjen til støtte for Humlebæk Skole.

Se kampfakta her.

Humlebien stak bjørnen

To hurtige mål
Gæsterne virkede veloplagte fra start. De skulle lige føle modstanderne på tænderne, og så var de klar til at rive dynen af hjemmeholdet.

En genial frispilning på midten af banen gjorde, at Viktor Lytje var spillet helt fri. Han gjorde lige netop det, som ingen andre havde gjort i denne sæson - nemlig at score mod Hellebæk Skole. Det var et flot mål og noget af en mavepuster for hjemmeholdet.

Recepten lå klar for gæsterne. De skulle bare tage for sig af retterne.

Samme koncept benyttede de sig af midt i halvlegen. Nu var det bare Christian Vestergaard, der driblede sig helt fri af værternes forsvar. Han kunne score sikkert til 2-0.

Værterne syntes rådvilde, og når deres bedste angriber Ken Hansen ikke kunne slå sig igennem på grund af et ualmindeligt godt, solidt og klassefuldt forsvarsspil af Luca Andersen, så opstod frustrationerne.

Luca Andersen holdt ikke igen med sine tacklinger. Foto: Allan Gade
Luca Andersen holdt ikke igen med sine tacklinger. Foto: Allan Gade
 
TV: Sidder stadig på tronen

Sikker føring
Christian Vestergaard havde stadig måltørst. En svag tilbagelægning fra en forsvarsspiller opsnappede Christian, fordi han var hurtigst på bolden. 3-0 til gæsterne var en realitet.

Bedste chance til hjemmeholdet opstod i slutningen af halvlegen. Det udviklede sig til et flipperspil med tre skudforsøg med returneringer, men bolden ville ikke ind i målet. Det var selvfølgelig godt forsvaret af Humlebæk Skole.

Som afslutning på flipperspillet indkaldte den opmærksomme dommer målmand Oscar Bebber og værternes Ken Hansen til en samtale under seks øjne. Det vides ikke, hvad der blev sagt, men dommeren havde løftede øjenbryn.

Karl Kruse så rødt i slutningen af kampen. Foto: Allan Gade
Karl Kruse så rødt i slutningen af kampen. Foto: Allan Gade
 
Humlebierne stak af

Et bedre hold
I pausen virkede Hellebækskolens træner Mette Kjeldgaard bekymret på drengenes vegne:

- Det er klart og åbenlyst, at vi nu møder nogle bedre hold. Men jeg har sagt til dem, at de nu skal bruge deres energi og putte den ned i støvlerne og ikke oppe i hovederne.

Til hjemmeholdets ros så virkede det som om, at de havde taget brodden ud af gæsternes farlighed. Eller også var det gæsterne, der havde sagt, at det nu var færdigt arbejde.

Den største chance til hjemmeholdet opstod cirka ti minutter før tid, da de fik tilkendt et straffespark. I samme omgang blev gæsternes Karl Kruse præsenteret for et direkte rødt kort af dommeren.

Desværre brændte Frederik Sønderberg straffesparket. Selvom at resten af kampen blev spillet af gæsterne med ti mand. Humlebæk Skole er videre til næste runde, men uden Karl Kruse i næste kamp.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hellebækskolen - Humlebæk Skole, 0-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Christian Vestergaard, Humlebæk Skole
Christian Fihl, Hellebækskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ludvig Jespersen, Hellebækskolen

Hør fra Christian Vestergaard i pausen her: