TV: Intens affære

Helt lige: Første mål kom først efter 47 minutter

Det var en meget lige kamp, der blev afgjort helt til sidst. Foto: Simon Fenger Jensen
Det var en meget lige kamp, der blev afgjort helt til sidst. Foto: Simon Fenger Jensen

Kampen mellem Marie Kruses skole og Lynge Skole endte med at blive en af de usædvanlige kampe i dette års skolefodbold turnering. Kampen var nemlig målløs indtil til sidst. Kampen blev spillet under gode forhold med Marie Kruse Skolens mange tilskuere og Farum Arenas gode fodboldbane.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Audrey viste vejen

Målfattig halvleg
Første halvleg var dog en lige affære. Begge hold spillede fornuftig fodbold. Men det var værterne, der var tættest på den forløsende scoring.

Værternes "all-round" spiller Anna Sejr, der til daglig spiller i FC Nordsjælland, var op til flere gange komme tæt på at få pyntet på måltavlen.

Dog skulle Anna se sine afslutninger blive reddet op til flere gange af den stærke keeper Laura Bøgelund. Laura var ellers småskadet op til tirsdagens kamp. 

Første halvleg endte 0-0, og begge hold havde noget at justere på til anden halvleg.

Værterne kæmpede bravt gennem hele kampen. Foto: Simon Fenger Jensen
Værterne kæmpede bravt gennem hele kampen. Foto: Simon Fenger Jensen

Se også: TV: Lige ved og næsten

To hurtige
Anden halvleg var lige som første halvleg - nemlig ekstremt lige.

Denne gang var det dog gæsternes tur til at have spillets overhånd. De kom frem til flere store chancer. Med en stærkt spillende Liva Flansmose i forsvaret kunne de holde værternes angribere fra fadet.

Det skulle gæsterne udnytte, da de efter 47 minutter fik scoret til 1-0. En bold havnede på kanten af målfeltet for wingback Amalie Schakow, som hamrede bolden op i krogen. Flot mål af Lynge Skole.

Bare to minutter senere lavede gæsterne en tro kopi af deres første mål. Josephine Kristiansen fik ligeledes bolden på kanten af feltet, hvor hendes højre fod gjorde resten af arbejdet og scorede til 2-0.

Se også: TV: Lynmål startede festen

Pyntede på resultatet
Hjemmeholdets Anna Sejr var tæt på at pynte på resultatet efter at et fremragende frispark ramte overliggeren. Til allersidst lukkede udeholdets topscorer Audrey Grignon dog opgøret. Det gjorde hun med et flot skud med venstrebenet, hvor hun følte bolden op i fjerneste kryds.

Det var topscorerens fjerde mål i denne sæson. Kampen sluttede 3-0. Det var en velfortjent sejr til udeholdet, som med en sejr i bagagen kunne sætte kursen hjemad mod Lynge.    

Se én af de velspillede chancer fra gæsterne her: