TV: Kunne ikke holde stand

Kæmpede flot: Udeholdets piger mistede modet til sidst

Der var kamp om bolden i dette spændende pigeopgør. Foto: Jonas Vestergaard
Der var kamp om bolden i dette spændende pigeopgør. Foto: Jonas Vestergaard

Ganløse Skole tog imod gæsterne fra Bækkegårdsskolen. Begge skolers piger var før kampen topmotiverede og glædede sig til at spille. På den måde var linjerne lagt forud for en god kamp.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet satsede på hurtigheden. Foto: Jonas Vestergaard
Hjemmeholdet satsede på hurtigheden. Foto: Jonas Vestergaard

Enligt mål var afgørende

Store chancer
Fra kampens start var det tydeligt, at hjemmeholdet havde lidt mere at byde på. Efter blot et enkelt minut fik de også bolden i nettet, da Alma Sade tog en god dribletur og sendte bolden på stolpen og hen til Viola Dejgaard. Men der blev korrekt fløjtet for offside.

Så var gæsterne ligesom advaret, men Viola og Alma blev ved med at sætte tempo og løb flere gange fra modstanderens forsvar. Slutproduktet manglede dog, og mulighederne blev ofte afværget i sidste øjeblik.

Som halvlegen skred frem, kom gæsterne mere og mere med. De havde også nogle fornuftige chancer. Det blev dog mest til nogle skud fra distancen.

Der blev tacklet godt igennem. Foto: Jonas Vestergaard
Der blev tacklet godt igennem. Foto: Jonas Vestergaard

Modbeviste sig selv

Målene kom
I anden halvleg fik værterne vinden i ryggen. Presset blev sat endnu højere op. Udeholdet holdt dog godt stand, men otte minutter efter pausen gik det galt. Det var da Alma Sade udnyttede en forsvarsfejl til at bringe sit hold foran.

- Det føles meget fint. Det er godt at score, sagde en glad og beskeden målscorer.

Kort tid efter kom kampens dramatiske højdepunkt, da udeholdets keeper Medine Özcan kom til at samle en tilbagelægning op. Det indirekte frispark misbrugte Louise Kastrup, så kampen levede endnu.

Den spænding ville Viola Dejgaard ikke være med til. Inden for et minut scorede hun to energiske mål, og så var den kamp stort set afgjort.

Hjemmeholdet var mest på bolden. Foto: Jonas Vestergaard
Hjemmeholdet var mest på bolden. Foto: Jonas Vestergaard

Sådan gik finalerne i Odense

I fuld kontrol
Efter 3-0-scoringen satte hjemmeholdet kampen lidt på autopilot og kontrollerede sejren hjem. Der blev dog lige plads til en scoring til 4-0, da Laura Hersløv fik bolden i kassen.

Dermed er hjemmeholdet videre i verdens største skolefodboldturnering efter en kamp, som en af de helt store profiler var godt tilfredse med.

- Kampen har været meget fin. Vi spillede godt, lød fra Alma Sade.

Se Bækkegårdsskolen redde en chance fra hjemmeholdet her: