TV: Kunne intet stille op

Uden chance: Var oppe mod overmagten

Hjemmeholdet i de orange trøjer stormede mod gæsternes mål gennem hele kampen. Foto: Poul Gregersen
Hjemmeholdet i de orange trøjer stormede mod gæsternes mål gennem hele kampen. Foto: Poul Gregersen

- Vi skal være glade, hvis vi taber mindre end 10-0, kom det lakonisk fra træner Lars Dalsborg fra Skolen ved Rønnebær Alle. 

Udtalelsen kom, da gæsterne Rønne ankom til Nordkysthallens Idrætsanlæg i Ålsgårde, hvor de skulle møde holdet fra Hellebækskolen.

'City Ground', som opvisningsbanen bliver kaldt i folkemunde, var netop blevet slået og kridtet op. Resultattavlen var tændt, og uret blev sat i gang, da kampen blev fløjtet op.

- Vi har featureuge og mangler derfor hele det hold, der vandt den første kamp, med undtagelse af anfører Noah Hilmi, fortsatte Lars.

Dertil kommer, at 'Rønnebærerne' har haft to hold med i turneringen, men ingen fra det andet hold måtte spille denne kamp. Rønnebærerne mødte op til kampen med kun 11 spillere, hvor hjemmeholdet havde deres 14 spillere, der alle er fra 9. klasse. Holdet vandt deres første kamp 17-0.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Skarpheden manglede

Værterne bedst
Det var klart fra start, at hjemmeholdet ville komme på en begrænset opgave, hvilket slutresultatet 8-0 også vidner om. At sejren ikke blev større skyldtes dels en storspillende målmand hos 'Rønnebærerne' Oliver Schultz og dels et meget ineffektivt hjemmehold. Alt for mange bolde blev smidt væk eller skudt forbi mål. Der skal meget mere struktur på Hellebækskolens spil, hvis de vil langt i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Første halvleg endte 5-0 til hjemmeholdet, hvor Lauge Christiansen scorede efter godt to minutter. Assisten kom fra Ken Hansen, der nok er holdets bedste spiller. Fire minutter senere var det Ken Hansen selv, der scorede efter et indlæg af Christian Fihl.

Skolen ved Rønnebær Alle havde medvind i første halvleg, hvortil det kom, at de gik langt op på banen for at dæmme op for hjemmeholdets angreb. Det betød på den anden side, at der virkelig var plads bag forsvarskæden. Den udnyttede Lauge Christiansen, der midt i halvlegen fik et langt udspark fra målmanden. Næsten fra midten af banen driblede han mod mål og udplacerede målmanden til 3-0.

Det fjerde mål stod Nicklas Birn for. Målmanden kunne ikke holde det hårde skud, og bolden gik i nettet. Ken Hansen var på pletten med holdets femte mål inden pausen.

En af hjemmeholdets bedste spillere var Martin Sommer. Foto: Poul Gregersen
En af hjemmeholdets bedste spillere var Martin Sommer. Foto: Poul Gregersen

Se også: Oppe mod overmagten

Ville have flere mål
- Jeg vil have Lauge ind igen, meddelte holdleder Mette Kjeldgaard i pausen.

- Vi har godt fat i dem, vi lægger et godt pres, og henvendt til anfører Martin Sommer, så må du godt råbe noget mere, dirigere mere, lød det fra holdleder Mette.

Holdlederen foretog hele tiden udskiftninger, for at alle spillere kom i kamp.

Selvom hjemmeholdet fik medvind eller måske derfor, kunne de kun scorede tre gange i anden halvleg. Til gengæld fik de mange hjørnespark, der gang på gang i begge sider blev sparket af Martin Sommer, der havde nogle kvalificerede indlæg.

Hjemmeholdets sjette mål blev sat ind af Ken Hansen, der efter et energisk forarbejde kunne placere bolden i det lange hjørne.

Vi skulle helt hen i det 20. minut, før scoring nummer syv kom. Julius Christiansen var skarpretten, og et minut før lukketid scorede Frederik Søndergaard til slutresultatet 8-0 til Hellebækskolen, der vandt kampen over Skolen ved Rønnebær Alle i sikker stil.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hellebækskolen - Skolen ved Rønnebær Alle, 8-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Martin Sommer, Hellebækskolen
Oliver Schulz, Skolen ved Rønnebær Alle

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Noah HIlmi


Se også: Uskarpe værter videre

Hør Hellebækskolens Martin Sommer sætte et par ord på opgøret: