TV: Lærken fløj videre

Bedst fra pletten: Udeholdet trak det længste strå

Tæt markering. Foto: Poul Gregersen
Tæt markering. Foto: Poul Gregersen

Det var et spændende opgør, som de to drengehold leverede i mandagens kamp, hvor Frederikssund Private Realskole og Lærkeskolen tørnede sammen. Se kampfakta her.

Kampen blev spillet på kunstbanen på Frederikssund Stadion, og vi måtte ud i straffesparkskonkurrence, før vinderen var fundet. Det var der ellers ikke noget, der tydede på - hverken i første eller anden halvleg.

Slog kontra
Udeholdet begyndte bedst, og allerede efter to minutter var den gal. Værternes Mikkel Christensen reddede på streget, efter målmanden var passeret. Det var indledningen til et enormt pres fra gæsternes side.

Ligesom det så ud til, at hjemmeholdet havde fået bedre struktur i deres angrebsspil, slog Lærkeskolen kontra, og angrebet var lige efter bogen.

Hør Mathias Kohn fortælle om sin scoring:

Gæsterne havde bolden med glimrende angrebsspil, både i dybden og via de to fløje. Det resulterede i flere glimrende forsøg, men målmand Benjamin Preisler fra hjemmeholdet stod en flot kamp.

Et skud på overliggeren otte minutter før tid. Godt skudt af anfører Waldemar Søndergaard var det nærmeste, vi kom på en udligning. Troede vi, men hjemmeholdets Noah Erlandsen ville det anderledes. Han kom fri i højre side og sendte bolden i det lange hjørne. 1-1 lige før pausen.

- Det ser rigtig godt ud, konstaterede Lærkeskolens træner, Peter Thage, i pausen.

- Vi har haft chancer til to-tre mål mere, og de skal nok komme igen, sluttede han og foretog et par udskiftninger.

Værternes kom godt ud til anden halvleg. Scoringen i sidste minut af første, og trænerens peptalk havde givet ny energi.

Anas Barad fyldte en del på midtbanen. Foto: Poul Gregersen
Anas Barad fyldte en del på midtbanen. Foto: Poul Gregersen

Se også: TV: Blev helten fra pletten

Satte sig igennem
Der var mere jævnbyrdighed, hvor udeholdets "sekser" Anas Barad virkelig gik ind i nærkampene med Realskolens angribere og andre, der kom ind i hans midtbanedomæne.

Det var også et frispark af Anas, der resulterede i en føring til gæsterne. 

Vi fik fat i Anas på vej ud efter kampen. 

- Det var et frispark i højre side. Jeg tog det, men forinden havde jeg råbt "Skov" (Skov-Jensen, red.) og sendte bolden mod modsatte hjørne, hvor Skov dukkede op og scorede, udtalte Anas.

2-1 til udeholdet i det 40.minut.

Det var Lærkeskolen, der havde spillet og de største chancer, men de formåede ikke at bringe sig yderligere foran.

Anas Barad fra Lærkeskolen. Foto: Poul Gregersen
Anas Barad fra Lærkeskolen. Foto: Poul Gregersen

Se også: TV: Pontus på pletten

Fra pletten
Og så kom gentagelsen fra første halvleg. Nogle minutter før tid fik hjemmeholdets Laurits Andersen trampet sig gennem et forsvar, der ikke var helt vågne, og så stod der 2-2.

Denne stilling hold til slutfløjt, og der skulle nu sparkes straffespark. Her var Lærkeskolens bedst. Fire spark og fire mål. Realskolen fik kun bolden i nettet én gang ud af tre mulige.

Se straffesparkskonkurrencen her: