TV: Lauras ben leverede

Drømmemål: På trods af en skade i knæet sparkede Laura et pragtmål i kassen

På trods af et tapet knæ fik Laura banket et frispark i kassen. (Foto: Allan Gade)
På trods af et tapet knæ fik Laura banket et frispark i kassen. (Foto: Allan Gade)

I mandags vandt Nordsjællands Grundskole og Gymnasiums drenge overbevisende deres første kamp. I dag var det pigernes tur, og de skulle møde Blovstrød Skole.

Blovstrød har tre elitesvømmere Sandra Ajslev, Frida Buusmann og Ann Bill. Spørgsmålet var så, om de kunne holde hovedet oven vande, når det er fodbold det gælder.

Blovstrøds elitesvømmere. (Foto: Allan Gade)
Blovstrøds elitesvømmere. (Foto: Allan Gade)
 

Blovstrøds træner Martin Thrane, som er tidligere 1. holds-spiller i AB, forklarede om holdet inden kampen.

— Her på holdet har vi ni spillere, der til dagligt spiller i Allerød. Holdet består af udelukkende 6., 7. og 8. klasser, det vil sige ingen 9. klasser. Jeg forventer en del af dem til næste år, var meldingen.

Se kampfakta her.

Se også: Barbara rundbarberede

Forventninger til Lauras ben
Hos NGG var forventningerne store til Laura Aagaard, der spiller i B93. Desværre har hun nogle problemer med det højre knæ og har derfor tapet det helt specielt op og var selvfølgelig klar til kamp.

Første halvleg fremviste, at begge hold spillede med en god teknisk forståelse, men de store målchancer blev det altså ikke til, så noget måtte ske i pausen.

NGGs træner Kristina Poulsen ville have ændret det taktiske oplæg.

— Det er rigtig godt kæmpet, men vi har ikke haft nogen afslutninger på mål. Se nu at få afsluttet derude, fra også dig Laura. Bring jer i position, så Laura kan give jer nogle dybe stikninger, var den klare melding.

Se også: Derrek bruger bolden

Der var mange nærkampe i kampen. (Foto: Allan Gade)
Der var mange nærkampe i kampen. (Foto: Allan Gade)
 

Ja, det drejede sig meget om Laura. Laura skulle redde holdet, det var der ingen tvivl om.

Blovstrød havde en kæmpe chance midt i anden halvleg, hvor bolden efter langskud ramte overliggeren og sprang ned for fødderne af en fremstormende Blovstrød angriber. Det lykkedes Sophie De Brass i målet at kaste sig i fødderne på modstanderen. Hun afværgede dermed kampens største chance.

Hård skæbne
Umiddelbart herefter fik NGGs piger tilkæmpet sig et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Hvem skulle sparke. Det skulle selvfølgelig Laura.

Laura Aagaard scorede og gjorde det til 1-0 til NGG.

Blovstrød træner Martin Thrane på sidelinjen kommanderede han pigerne til angreb. Sarah Petersen forstod budskabet og fik en friløber. Blovstrød havde udlignet.

Skæbnen var dog ond ved Blovstrød. I kampens sidste minut fremkom et lidt ufarligt skud på mål, men Frida Buusmann fik ikke fat i svesken og bolden fortsatte retning mod mål. Talentfulde Ditte Andreasen kastede sig mod bolden i forsøget på at redde bolden for at passere målstregen, men desværre fik hun givet bolden det sidste spark i mål. Kampen endte dermed 2-1 til hjemmeholdet og pigerne følger drengeholdet videre i turneringen.