TV: Listede en sejr i land

Stille og roligt: Begge hold gik efter sejren, men efter pausen fandt kampen sin vinder

Der var mange skud imod Toftevangskolens mål. Foto: Erik Larsen
Der var mange skud imod Toftevangskolens mål. Foto: Erik Larsen

Kampen blev spillet i et skønt område og på en dejlig velplejet bane, hvor stregerne var nytrukne.

Se kampfakta her.

TV: Straffe-kaos og to sikre basser

Kæmpede om overtaget
Skovvangskolens piger startede offensivt, men langsomt arbejdede Toftevangskolen sig ind i kampen.

Der var ikke spillet mere end seks minutter, før Skovvangskolen troede, de havde bragt sig foran, men målet blev korrekt annulleret for offside. Derefter var der meget spil på midten, hvor begge hold ledte efter muligheder for at bryde igennem modstanderens forsvar, så her gav det ikke så mange målchancer.

Vi skulle helt hen i det 22. minut, hvor Skovvangskolen havde et godt skudforsøg, men Freja Sørensen i Toftevangskolens mål fik flot dirigeret bolden til hjørnespark.

Mod slutningen af første halvleg pressede Skovvang på, og de havde flere gode skudforsøg fra distancen.

Freja Solgaard har fat i bolden. Foto: Erik Larsen
Freja Solgaard har fat i bolden. Foto: Erik Larsen

Flere af dem gav også et hjørnespark, og på det allersidste hjørne fik Natascha Kiowsky listet bolden i mål ved bagerste stolpe, så resultatet ved pausen var 0-1.

Hør Toftevangskolens pausesnak her:

Ægte hattrick i flot sejr

Fik udbygget til slut
I 12. minut af anden halvleg blev bolden igen lagt indover foran Toftevangskolens mål. Der var ingen, der fik clearet bolden, og pludselig fik Anna Layborn snittet den i nettet til 0-2.

Nu kom Toftevangskolen godt frem for at frembringe en reducering, men som det ofte går, får modstanderne mulighed for et ekstra mål.

Det skete også her, hvor Ida Ellegaard tryllede lidt i venstre side, trak ind mod midten og sendte bolden i nettet i det lange hjørne til slutresultatet 0-3.

Efter kampen fik vi fat i Skovvangskolens fidusbamsemodtager, Natascha Kiowsky, og hun fortalte glad:

- Vi startede stille og roligt, men spillede en flot anden halvleg. Vi gik til den med en fin kampgejst, og vi snakker godt sammen under kampen.

- Vi ser lyst på fremtiden, så vi glæder os alle. Vi skal ikke 'lufte' bolden så meget, men prøve at spille den langs jorden. Og så skal vi hjælpe hinanden, det er altid godt.