TV: Målfest og magtdemonstration

Amanda og Caroline styrede: Tror på at holdet kan nå langt

Amanda Kristensen kunne smile stort efter kampen og efter sine to egne scoringer. (Foto: Allan Gade)
Amanda Kristensen kunne smile stort efter kampen og efter sine to egne scoringer. (Foto: Allan Gade)

På banen ved Farum Arena tog Marie Kruses Skoles piger imod Hareskov Skole. Marie Kruse havde i den forrige kamp slået naboerne fra Stavnsholt Skole med hele 12-0 og Hareskov havde besejret Lynge Skole med 5-1.

Der blæste en halv pelikan på banen, men det var intet imod det stormvejr, som hjemmebaneholdet fra Farum senere kom ud for i anden halvleg.

Se kampfakta her

Bekymrede miner og store forventninger
Marie Kruses træner, Henrik Thomassen, fortalte før kampen:

— Vi har desværre nogle afbud til i dag, da vi ikke har kunnet få 8. klasserne med. Helt specielt kan jeg oplyse at, vi har en fra 5. klasse, Iben Sindlev, men hun er nu en af profilerne og var også med i forrige sæson. Så alt i alt må vi se hvordan det går, lød det let bekymret.

I den anden lejr hos Hareskov, var der store forventninger til kampen.

— Vi er for så vidt altid optimistiske før en kamp. Man skal generelt tro på det, men i år har vi særligt store forventninger. I forrige kamp slog vi Lynge Skole og de plejer jo altid at være gode. Vi kunne i denne kamp godt have vundet større, men vi valgte at holde lidt igen, var ordlyden fra Hareskov-teamet.

Hareskov-teamet lægger taktikken. (Foto: Allan Gade)
Hareskov-teamet lægger taktikken. (Foto: Allan Gade)
 

Hurtigt gult kort
Hareskov startede da også som lyn og torden og satte hjemmeholdet under et voldsomt pres. Det var Hareskovs Caroline Møller-Jensen og Amanda Kristensen, der hærgede i Farum.

Var der ikke sket det uventede, at dommeren trak det gule kort overfor Amanda, var det sikkert gået værre for hjemmeholdet.

Det gule kort skyldtes, at dommeren fløjtede Amanda offside ude i højre side. Amanda kunne ikke nære sig over at have fået frataget chancen og fra en spids vinkel kanonerede hun bolden lige op i treeren, hvilket formentlig ikke lige faldt i dommerens smag efter at han havde fløjtet.

Ekstra Bladet Skolefodbold fangede Amanda ude på sidelinjen, hvor hun så fodbold:

— Der var ikke skyggen af offside. Lidt ærgerligt, at dommeren blev sur, men okay, det er rigtigt, at jeg sparkede bolden i mål efter at dommerens fløjte havde lydt.

Hjemmeholdet kom mere med i kampens første halvleg, men alt i alt var det tilfredsstillende for Hareskov, at det stod 3-0 ved pause til Hareskov-pigerne.

Se også: Drømmer om PSG

Se også: Endnu et clean sheet

Power-play
— Der står 0-0. Nu tager vi os sammen. I kan sagtens nå det, lød det fra Marie Kruses træner, Henrik Thomassen, i pausen.

Den måtte de undrende piger lige have et par gange. Altså den med 0-0. Men de skulle jo have sat humøret lidt op til anden halvleg.

Hareskov nu i medvind på banen holdt faktisk power play i anden halvleg. Amanda Kristensen var ikke meget på banen og det virkede som om at Hareskov nærmest prøvede at begrænse sejrens størrelse.

Dog fik Caroline Møller-Jensen og Anna Høfde lov til at blive på banen og de scorede hver fire mål i anden halvleg, så resultatet blev 12-0 til Hareskov-pigerne.

En magtdemonstration af Hareskov Skole og dagens profil var Caroline Møller-Jensen.

Caroline tror på at holdet kan komme langt i år. Under indflydelse af den kraftige blæst, var hun dog stolt over at kunne få lov til at udtale sig til Ekstra Bladet Skolefodbold.

1 af 2 Caroline Møller-Jensen var kampens store oplevelse og hun lavede fem mål. (Foto: Allan Gade)
2 af 2 Amanda Kristensen kunne smile stort efter kampen og efter sine to egne scoringer. (Foto: Allan Gade)