Annonce:
Annonce:

TV: Målscorer: Det er en fed følelse

Tog sejren: Alexander og holdkammeraterne er videre efter en gyserafslutning

Der var masser af intensitet, dueller og jubel, da Kratbjergskolens drenge slog Skovvangskolen ud. Foto: Jonas Vestergaard
Der var masser af intensitet, dueller og jubel, da Kratbjergskolens drenge slog Skovvangskolen ud. Foto: Jonas Vestergaard
Annonce:

Himlen var grå og kedelig, da Skovvangskolen tog imod Kratbjergskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det der foregik på banen var dog alt andet end gråt og kedeligt.

De to skoler er begge placeret i Allerød Kommune, og stort set alle spillere på de to hold kender hinanden på kryds og tværs. Derfor var der lagt op til en intens kamp, hvor håneretten i høj grad var på spil.

Begge hold havde indtil videre leveret underholdende spil igennem sæsonens Ekstra Bladet Skolefodbold, så forventningerne var høje hos de mange fremmødte tilskuere.

Hjemmeholdet havde vundet deres seneste kampe med 2-0, 4-0 og 5-4. Udeholdet kom til dette opgør med sejre på 9-1 og 2-0.

Se kampfakta her.

Fem ud af fem i kassen

Annonce:

Intensitet fra første fløjt
Spillerne på banen havde bestemt ikke i sinde at skuffe tilskuerne. Tempoet var skruet i vejret lige fra kampens start. Det var tydeligt, at ingen havde lyst til at tabe kampen. Der blev derfor ikke holdt tilbage med hverken tacklinger eller hidsige gloser.

Det var dog hjemmeholdet, der lykkedes bedst med at spille sig igennem modstandernes forsvar. Efter lidt halve chancer hist og her stak Victor Them i dybden og gjorde det sikkert til 1-0 til værterne.

Følelserne sad helt ude på tøjet i mange situationer, og efter scoringen fejrede Victor det med at løbe ud og tysse på modstanderens tilskuere og bænk. Den provokerende jubelscene var dog for meget for kampens dommer, der kvitterede med et gult kort.

Advarslen skabte utilfredshed, men også lidt grin hos den hurtige angriber.

- Det var jo bare for sjov, sagde Victor selv om episoden.

Der var mange intense situationer. Foto: Jonas Vestergaard
Der var mange intense situationer. Foto: Jonas Vestergaard

Snuppede sejren til slut

Lynard lynede
Efter målet pakkede værterne sig lidt mere, og gæsterne kom længere frem på banen. Der var dog stadig problemer med at komme igennem hjemmeholdets stærke defensiv.

Annonce:

Få sekunder før pausefløjt opstod der lidt heldigt en mulighed efter et hjørnespark. Alexander Lynard var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og kunne udligne.

Efter pausen foregik meget af spillet på midten. Værterne var mest på bolden og leverede mange tekniske lækkerier, men det førte bare aldrig rigtig til noget.

Når man spiller mod en spiller som Alexander Lynard, skal man passe på med ikke at lukke kampen. På kanten af offside brød den hurtige angriber igennem og bragte pludselig udeholdet foran.

Høj fokus igennem hele kampen. Foto: Jonas Vestergaard
Høj fokus igennem hele kampen. Foto: Jonas Vestergaard

Sådan spilles kredsfinalerne

Måtte afgøres på straffe
Kampen levede nu for alvor, og tilskuerne skabte en flot kulisse, der var helt værdig for denne fantastiske kamp.

Værterne pressede virkeligt hårdt på, og gæsterne satte deres lid til kontraangreb. Intensiteten var virkelig høj i slutminutterne.

I kampens døende sekunder dukkede hjemmeholdets anfører Oliver Hoffmann pludselig op i feltet og skabte med en udlignede scoring balance i spillet. Så kampen endte 2-2 i den ordinære tid.

Annonce:

Kampen måtte derfor afgøres via en straffesparkskonkurrence. Her blev keeper Niclas Lykke med to redninger helten for gæsterne, der trak det længste strå og er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Alexander Lynard fik fidusbamsen for udeholdet. Foto: Jonas Vestergaard
Alexander Lynard fik fidusbamsen for udeholdet. Foto: Jonas Vestergaard

TV: Skabet blev sat på plads

De bedste i Allerød
En af kampens store oplevelser var udeholdets stjerne Alexander Lynard. Med to mål i ordinær spilletid var offensivspilleren en af grundene til, at gæsterne kunne trække sig sejrrigt ud. Efter den hæsblæsende kamp var profilen da også glad.

- Det er en fed følelse. Det er jo Skolefodbold, det er ikke lige altid, man får lov til det. Og når man så vinder over vores måske største rivaler i kommunen, så er det selvfølgelig fedt at kunne kalde sig de bedste i Allerød, sagde Alexander efter kampen.

Med sejren er holdet nu videre, og her ser Alexander store muligheder.

- Jeg satser på, vi kan nå langt denne her gang. Vi har et rigtig godt hold med nogle gode spillere, lød det fra tomålsskytten.

Hør Alexander fra Kratbjergskolen fortælle om kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: