TV: Mai-gisk

Kampens spiller: Mai var her, der og alle vegne

Mai Bernth fik fidusbamsen for dit hold. (Foto: Erik Larsen)
Mai Bernth fik fidusbamsen for dit hold. (Foto: Erik Larsen)

For to år siden var Bagsværd Skole rigtig langt fremme i turneringen, og det resulterede også i en tur til Nexø, hvor de dog tabte 7-2.

Men flere af pigerne på dagens hold kunne huske turen, og de vil rigtig gerne gøre en indsats for, at det lykkes igen med flere runder.

Se kampfakta her

I dag stod kampen mellem Bagsværd Skole og udeholdet Bagsværd Kostskoles Grundskoleafdeling på kunstgræs ved hjemmeholdets skole.

Hjemmeholdet viste styrke fra starten. Allerede i det femte minut lykkes det dem at score, da Olivia Sloth kom fri og fik bolden i mål fra nært hold.

Men udeholdet lod sig ikke ryste, og langsomt fik de lidt overtag i spillet. Det resulterede i et hjørnespark. Her sparkede Julie Haugaard bolden flot indover. Holdets anfører, Alberte Thuesen, dukkede op mellem venner og fjender og fik headet bolden i mål til 1-1.

Se også: TV: Mageløse Mygind

Der var hektisk aktivitet i begge felter. (Foto: Erik Larsen)
Der var hektisk aktivitet i begge felter. (Foto: Erik Larsen)
 

Det var dog Bagsværd Skole, der i det meste af halvlegen fik flest chancer foran mål, og tilskuerne fik to mål mere i første halvleg. Så stillingen ved pausen var 3-1.

Se også Bagsværd Skoles træner Mads fortælle:

Vær positive
I pausen prøvede Henriette, udeholdets træner, at puste lidt ekstra glød ind i sine piger:

— I skal være positive og ikke lade jer gå på, hvis der er kendelser, der går jer imod. I har scoret det smukkeste mål indtil nu. Men indrømmet, de har spilleren, der kan afgøre kampen. Her tænker jeg på deres nummer 12, så hende skal I holde øje med.

Anden halvleg startede dog ikke godt for udeholdet. Der blev scoret fire mål mere i anden halvleg. Én af de dygtige piger fra Bagsværd Skole var netop deres nr. 12, Mai Bernt, der også fik holdets fidusbamse.

Se Bagsværd Skole fejre sejren:

Ekstra Bladet Skolefodbold fik fat i hende efter kampen, da holdet havde fejret sejren.

Se også interview med Mai Bernt:

— Jeg er 15 år og spiller i Ballerup-Skovlunde Fodboldklub. Her prøver jeg at gøre mig gældende på deres DM-ligahold. Vores skolefodboldhold er friske til kæmpe for at komme videre, for vi kan godt huske, hvor sjovt det er.

— Vi skal måske lære hinanden mere at kende spillemæssigt inden næste kamp. Og så tror jeg også, at vi skal have lidt fokus på vores midtbane, sluttede profilen.

Glade piger og træner efter sejren. (Foto: Erik Larsen)
Glade piger og træner efter sejren. (Foto: Erik Larsen)
 

1 af 4 Glade piger og træner efter sejren. (Foto: Erik Larsen)
2 af 4 Der var hektisk aktivitet i begge felter. (Foto: Erik Larsen)
3 af 4 De to hold hilser på hinanden. (Foto: Erik Larsen)
4 af 4 Mai Bernth fik fidusbamsen for dit hold. (Foto: Erik Larsen)