Annonce:
Annonce:

TV: Marie gik målamok

Marie ledte sit hold til sejr, ved at score fem mål i samme kamp

Marie førte an, da pigerne fra Stavnholtskolen snuppede sejren. (Foto: Bjørn Øst)
Marie førte an, da pigerne fra Stavnholtskolen snuppede sejren. (Foto: Bjørn Øst)
Annonce:

Dagens første af i alt to kampe i Farum idag, stod mellem Stavnsholtskolens piger og pigerne fra Søndersøskole. Se masser af fotos fra dagens kamp her:

Bonde arbejdede
Begge pigehold gik friskt til den allerede fra første fløjt. Dog med et lille overtag i spil og chancer til hjemmeholdet fra Stavnsholtskolen.

Efter otte minutter var der allerede scoret tre mål. Stavnsholtskolen var foran 2-1 på mål af Marie Egeberg med sine første to af mange mål idag. Katarina Hessner stod for sit holds scoring.

TV: På kanten af offside

Stavnsholtskolens anfører med nummer fem på ryggen, Cecilie Bonde, leverede godt og solidt forsvarsspil gennem hele kampen. Hun var blandt andet en af årsagerne til, at Stavnsholtskolen fik arbejdet sig så flot ind i kampen, som de gjorde.

Se masser af video fra kampen her:

Annonce:

Flere brændte chancer
Efter bare 13 minutter havde Stavnsholtskolen et flot gennemspillet angreb over højre side, som var tæt på at gå i mål. Et par minutter senere opstod der en stor chance til Stavnsholtskolens Cassandra Mendoza. Hun afdriblede flot to modstandere, men formåede ikke at sende bolden forbi keeperen. Kort efter havnede Cassandra i en lignende situation, men her tabte hun bolden til en velspillende Søndersø-keeper i form af Maj Halkier.

Kampen endte 7-1 til Stavnsholtskolen, hvor Marie Egeberg lavede hele seks af målene. Netop Marie kan du se et interview med her:

Se også interview med piger fra Søndersøskolen:

Magiske Mathias

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: