TV: Mestre med 'svensk' målmand

Ingen sure bær: De vandt guld i april - nu er de kommet godt fra land i efteråret

Tæt fight. Foto: Allan Gade
Tæt fight. Foto: Allan Gade

Efter Hellebækskolens piger var blevet udklasseret af pigerne fra Skolen ved Rønnebær Alle med hele 26-0, var det så drengenes tur.

Se kampfakta her

Ret lige
Borupgårdskolens udskoling er blevet rykket til Skolen ved Rønnebær Alle i Helsingør Kommune. Det vil altså sige, at det er de forsvarende mestre hos drengene, som nu optræder for Skolen ved Rønnebær Allé.

Der var rigtig mange gengangere fra holdet, der vandt finalen i april måned i Odense. Forventninger var store til holdet, så kunne Hellebæk-drengene stå i mod det?

Hellebæks Jeppe Petersen med sin fidusbamse. Foto: Allan Gade
Hellebæks Jeppe Petersen med sin fidusbamse. Foto: Allan Gade

Ikke i første omgang, for der var kun spillet lige under 30 sekunder, før bolden lå i netmaskerne hos Hellebæks målmand Kasper Geert Rønberg. Så tankerne gik på, om vi skulle have en gentagelse af pigekampen mellemde to skoler. En kamp, der endte 26-0 til Skolen ved Rønnebær Alle.

Men nej. Langt fra. For Hellebæk-drengene fulgte godt med og forsøgte at få greb om kampen mod de generelt små og vævre Rønnebærspillere. De kunne bruge fysik mod de dygtige spillere.

Måltyv: Vi fik vores revanche

En stærk keeper
En af gengangerne fra finaleholdet var målmand Lukas Appel:

- Der er mange gengangere fra vores vinderhold. Vi var tidligere to målmand, der hyppigt skiftedes om pladsen, men nu er der altså kun mig på mål. Jeg har også selv skiftet klub, da jeg har fundet ud af, at det er bedre for mig og min udvikling at spille i Sverige. Jeg tager færgen til Helsingborg, hvor jeg spiller på Helsingborgs U17-hold.

Se et af hans sikre indgreb:


Mange spillere omkring holdet
Skolen ved Rønnebær Alles drenge har noteret hele 36 spillere på deres hold. Mange flere end normalt. Men det er der en ganske særlig grund til, forklarer Lukas.

Målløs fight medførte straffe

- Det er, fordi vi vil give rigtig mange spillere chancen for at komme på holdet. Sidste sæson brugte vi nemlig også mere end 20 spillere.

Det lykkedes Lukas Appel at holde et clean sheet i kampen mod Hellebæk, som blev vundet 2-0. Hellebæk fik ikke scoret, selvom deres anden halvleg var mere en godkendt. De var dog ikke farlige nok på den sidste tredjedel, og begyndte de endelig at komme tæt på chancer, var der altså den 'svenske' spillende målmand i buret!

Målene blev sat ind af Mikkel Ludwig og Tobias Christiansen.

God dirigent
Endvidere havde Rønnebær-drengene som stopper og som holdets dirigent Lukas Oliver, der spillede med en brækket arm. Flot kamp af ham i defensiven.

Lukas Oliver med armen i gips. Foto: Allan Gade
Lukas Oliver med armen i gips. Foto: Allan Gade

Der var gode præstationer af Valdemar Holze, Mikkel Ludwig, og også andre på holdet kan nævnes. Stærkt hold, som spiller hurtigt og godt fodbold, men de blev dog godt presset af de store og stærke Hellebæk-drenge med Jeppe Scharff Petersen i spidsen.

TV: På topscorerjagt: Freja med 12 mål