TV: Nærkampe i massevis

Gav den en skalle: Begge mandskaber kæmpede røven ud af bukserne

Begge hold fandt vej til netmaskerne i det tætte opgør. Foto: JJØ
Begge hold fandt vej til netmaskerne i det tætte opgør. Foto: JJØ

Der var godt besøg på lægterne, da to nærkampstærke og kampklare drengehold i dag mødtes på Lyngholmskolens bane. Det var Lyngholmskolen mod Søndersøskolen i 3. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Begge hold var kommet videre med et par komfortable sejre, så det tegnede til en helt lige dyst. Det blev det så sandelig også.

Se kampfakta her.

TV: Hattrick-helten Hagan

Mange nærkampe
Der blev ikke givet noget væk. Kampens dommer tillod drengene at gå til hinanden, og begge hold tog imod denne tilladelse. Det betød masser af dyster, hvor den rå styrke ofte overvandt teknikken. Ingen sparede sig. Hvis en spiller kom fri, havde han stort ikke mere end et par sekunder, før han blev angrebet af den næste spiller.

Begge hold havde organiseret sit forsvar optimalt. Da begge hold også var godt besat på målmandsposten, tegnede det ikke umiddelbart til at blive et målorgie.

Det blev det heller ikke. Der stod en kraftig vind på tværs af banen, og i første halvleg fik Lyngholmskolen en smule hjælp af vinden.

Begge hold spillede flot med bolden. Foto: JJØ
Begge hold spillede flot med bolden. Foto: JJØ
 

Der gik omkring otte minutter, før tilskuerne fik den første reelle chance at se. Det var gæsterne, der sendte et godt frispark tæt på mål. Den angrebsivrige back Victor Knudsen fik sat hovedet på bolden, som gik en halv meters penge ved siden af.

Derefter fik hjemmeholdet et par gode forsøg. Først sendte Joakim Henriksen et frispark ved siden af målet, og kort tid efter skød Bahtiyar Erpolat på mål. Men keeper Jacob Olsen var klar og havde ingen problemer med forsøget.

Efter 20 minutter blev vi vidne til et par flotte detaljer. Først et strålende ud spark fra Alexander Mortensen direkte til Julius Find-Christiansen. Han gik direkte mod mål og kom udenom keeperen. Men i sidste øjeblik blev han bremset helt lovligt af Anders Loiborg, som havde taget et langt løb og fik sin belønning, da han reddede sit hold fra at komme bagud. Tre flotte detaljer.

I de sidste ti minutter fik begge hold gode chancer, men de to keepere var i topform. Så der kom ingen scoringer i første halvleg.

Der blev gået til stålet i opgøret. Foto: JJØ
Der blev gået til stålet i opgøret. Foto: JJØ
 
TV: Audrey viste vejen

Scoring på straffe
Begge hold kæmpede for skolens ære og en sejr. Ingen ville overgive sig.

Chancer var der nok af, men der kom altid en keeper i vejen. Straffesparkskonkurrencen nærmede sig.

Indtil Lyngholmskolen lidt unødvendigt fik skubbet Thomas Hagan fra Søndersøskolen i ryggen inde i det lille felt. Der blev dømt straffespark til hjemmeholdets store fortrydelse. Protester var der mange af, men kendelsen blev fastholdt.

Thomas Hagan tog selv sparket, og han var usvigelig sikker. En fornem sparketeknik og dermed 1-0 til udeholdet med 14 minutter tilbage.

Kort tid efter ramte Thomas Hagan stolpen, og på riposten blev bolden losset 15-20 meter over mål.

Hjemmeholdet blev ved med at forsøge sig. De trak deres velspillende anfører Rasmus Mikkelsen med frem i forsøget på en udligning.

Der var flot opbakning på sidelinjen. Foto: JJØ
Der var flot opbakning på sidelinjen. Foto: JJØ
 
TV: Lige ved og næsten

Lukkede kampen
Men det blev i stedet udeholdet, der lukkede kampen med kun fem minutter tilbage.

Muhamed Al Habash, der var kommet ind i starten af anden halvleg, sagde tak for tilliden. Han sendte et smukt skruet skud af sted, og det lavede en flot bue. Det gjorde dermed Alexander Mortensen chanceløs, og holdet førte med 2-0.

I dommerens overtid fik hjemmeholdet reduceret, da Alimurtadha Al-Eboodi satte foden på et godt indlæg.

Hjemmeholdets spillere øjnede en lille chance og fik lynhurtigt bolden op midten. Den kom også i spil, og på sidelinjen hos udeholdet lød det forvirret:

- Skal denne her kamp aldrig fløjtes af. Den kan da ikke vare i en evighed.

Det gjorde kampen heller ikke. Blot 38 sekunder efter reduceringen piftede kampens dommer for sidste gang, og sejren til Søndersøskolen var en kendsgerning.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Lyngholmskolen - Søndersøskolen, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Rasmus Mikkelsen, Lyngholmskolen
Niclas Henriksen, Søndersøskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Victor Knudsen, Søndersøskolen

Se Thomas Hagans stensikre scoring på straffe her: