TV: Oliver styrede sine tropper

Stod for holdkort og pause: Oliver Hansen havde helt fod på kampen

Farlig situation foran Hanebjergs mål. Foto: Erik Larsen
Farlig situation foran Hanebjergs mål. Foto: Erik Larsen

Det er sjældent, man som referent kommer ud og bliver præsenteret for, at det er én af spillerne, der har 'kommandoen' over et hold.

Men det skete i dag, hvor det var Oliver Hansen, der både stod for holdkort og snakken i pausen. Men alt klarede han til perfektion.

Det skal dog retfærdigheds skrives, at der også var to lærere med, og den ene, Jonas, havde lige styret pigeholdet igennem til sejr.

Men nu skulle vi i gang med drengekampen, og det blev en rigtig spændende en af slagsen.

Se kampfakta her.

TV: Lavede syv mål: Dejlig kamp at være med i

Kom ud af starthullerne
Der var en spændende start, og efter 15 minutter stod det 1-1. Først scorede Daniel Petersen efter 11 minutter, hvor han fangede bolden, fik vendt sig rundt og skød.

Men der gik ikke mange minutter, før Grønnevang Skole fik udlignet, og det var også et fint mål. Alexander Wyss blev spillet fri, og han scorede også sikkert til 1-1, som også blev resultatet ved pausen.

I det sidste kvarter af halvlegen var der ren stillingskrig, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Det vil sige, at det meste foregik på midten af banen.

I pausen holdt Martin fra Grønnevang Skole en god peptalk:

- I skal holde et højt tempo, så vi trætter de andre.

- Vi har respekt for vore modstandere, ikke mindst på grund af deres ene lærer, Peter Tønder, der har trænet på højeste niveau.

Hør Oliver tale til sit hold her:

Indianerbold: Skiftedes til at score

Ville det anderledes
Men anden halvleg fik hurtigt ben af gå på, og alle begyndte at indstille sig på en straffesparkskonkurrence.

Men da der manglede ti minutter gik Daniel Petersen igen i aktion. Først fik han mulighed for at fyre kanonen af, men skuddet prellede af mod den fjerneste stolpe.

Det var en stor chance for at bringe Hanebjerg Skole i front, men to minutter senere opstod der en ny chance. Daniel modtog igen bolden, og så fulgte en super detalje.

Han lod lige bolden hoppe en enkelt gang, og så skød han mod mål, hvor målmanden ikke kunne holde bolden, og han kunne bare til at vippe den ind i nettet.

2-1 til Hanebjerg Skole og stor jubel blandt de tilrejsende.

Daniel Petersen scorede to mål i kampen. Foto: Erik Larsen
Daniel Petersen scorede to mål i kampen. Foto: Erik Larsen

Vi fik fat i Daniel Petersen, der nu fik chance for lige at fortælle, hvordan det føltes at være dobbelt målscorer:

- Jeg regnede ikke selv med, at bolden ville gå i mål, men jeg blev vældig glad for det. Vi manglede lidt ro i spillet, så det skal vi forbedre samt at skyde noget mere udefra, sagde han med et stort smil.

Hør fra Daniel her: