TV: Overlegne modstandere

Driblede rundt på banen: Gæsterne regnede med en sejr inden kampstart

Der var nogle gode nærkampe og dueller i opgøret mellem de to drengehold. Foto: Jørgen Jakobi
Der var nogle gode nærkampe og dueller i opgøret mellem de to drengehold. Foto: Jørgen Jakobi

Drengene fra Thomasskolen skulle på hjemmebane møde udeholdet fra Baltorpskolen.

Se kampfakta her.

Et af udeholdets indlæg tæt på modstandernes mål. Foto: Jørgen Jakobi
Et af udeholdets indlæg tæt på modstandernes mål. Foto: Jørgen Jakobi

TV: Debutant lavede en 'Bendtner'

Selvtilliden i top
Det var tre selvsikre gæster, vi fangede inden kampen. En af dem var anføreren Philip Laurberg.

Hør dem fortælle om det her:

Kampen viste, at drengene havde noget at have selvtilliden i. Holdets ene træner var også optimistisk inden kampen.

- Det er det bedste hold, skolen har haft i de 12 år, jeg har været med i dette game. Så vi glæder os virkelig til at spille i år, lød det.

Hjemmeholdet fra kom under pres med det samme. De mere boldsikre drenge fra udeholdet var gode til at få kørt bolden rundt på banen.

Værterne måtte løbe mange meter forgæves. Desværre for gæsterne var de lidt for slemme til at drible alt for meget bolden, når de nærmede sig målet. Der var altid lige en sidste spiller, der skulle rundes, før der skulle afsluttes. Kun når bolden kom fra kanterne, blev de rigtig farlige foran målet.

Første scoring kom da også efter et hjørnespark, hvor en ripost havnede hos Hikmet Murati, som derefter i det 9. minut bragte udeholdet foran 1-0.

Hikmet Murati var klar til at score kampens første mål. Foto: Jørgen Jakobi
Hikmet Murati var klar til at score kampens første mål. Foto: Jørgen Jakobi

Lavede dobbelt-hattrick

Philip til forskel
Som kampen skred frem blev det mere og klart, at gæsternes omdrejningspunkt hedder Philip Laurberg. Han styrede forsvaret på elegant vis og havde masser af gode fremstød. Når fremstødet ikke lykkedes, var han den første til at komme tilbage. Det var en flot anførerindsats.

Han var også spilleren, der lavede mål nummer to. Igen efter et hjørne hvor han løb ind i bolden og dirigerede den flot i nettet.

Senere så vi et flot angreb, hvor Ashraf Ababssi sluttede med en fornem aflevering til Allan Amin, der gjorde det til 3-0 til udeholdet.

Målet til 4-0 var et fornemt studie i overblik. Philip erobrede bolden på egen banehalvdel og susede fremad. Ingen gik til ham, men han kunne ikke aflevere, fordi hans medspillere var løbet i offside. Så han valgte at løbe videre med bolden selv og kom helt fri. Han scorede det fjerde mål, som blev pauseresultatet.

Men lige inden pausen blev vi vidne til en noget usportslig optræden. Gæsterne havde tre gange fået en spiller fri til skud, men hver gang valgte de at spille bolden videre for at spille smarte.

Det hele endte med, at de fik spillet sig selv offside, så der blev ingen mål. Men derimod en kraftig reprimande fra træneren, der markerede, at den slags ville han ikke se. I pausen fik holdet så en kraftig røffel over episoden.

Hør hans reprimande her:


Satte trumf på efter pausen

Tog pusten fra værterne
Værterne var enige om, at de ikke ville give op. Der blev lagt en plan om at starte 'forfra'. Spillerne gik på banen med dejlig stor vilje til at løse denne opgave. De fik faktisk også af og til produceret et par chancer, og det lignede et kvarters tid en helt jævnbyrdig kamp.

Faktisk havde holdets deres største chance efter 20 minutter, da Samuel Thomsen spillede Villads Andersen temmelig fri. Men hans skud var ikke præcist nok.

I den anden ende blev det ikke rigtig farligt, før anfører Philip kom på banen igen efter en mindre pause. Han fik sat skub i holdkammeraterne, der nu begyndte at spille fremfor at drible. Noget som de faktisk talte om, at de skulle gøre allerede inden kampen.

Men de fik ikke scoret flere mål før i slutningen af kampen, hvor de tapre hvidklædte hjemmebanespillere gik tør for kræfter. Gæsterne havde derfor let ved at score kampens tre sidste mål, så resultatet blev en storsejr på hele 7-0.

Så Philip fik ret i sine odds. Han var ikke selv tilfreds med spillet.

- Vi spiller alt for lidt sammen, og der bliver driblet alt for meget. Der er noget, vi skal have talt alvorligt om inden vores næste kamp. Og får vi ikke spillet til at fungere bedre, så kan næste kamp også risikere at blive vores sidste kamp, sluttede en meget sympatisk anfører fra Baltorpskolen.

Anføreren Philip Laurberg fra Baltorpskolen efter kampen med sin velfortjente Fidusbamse. Foto: Jørgen Jakobi
Anføreren Philip Laurberg fra Baltorpskolen efter kampen med sin velfortjente Fidusbamse. Foto: Jørgen Jakobi