TV: Overraskede modstanderen

Hurtigt gult: Der blev gået til stålet hele vejen rundt

Der var mange nærkampe i opgøret. Foto: Allan Gade
Der var mange nærkampe i opgøret. Foto: Allan Gade

Kampen i Birkerød på pigefronten stod mellem Toftevangskolen og Lynge Skole. Historikken har ikke været på Toftevangs side. Man har ikke tradition for at komme ret langt, for det meste ryger man ud i den første kamp, hvorimod pigerne fra Lynge har sædvanligvis et godt hold, der fylder godt i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Hedegårdsskolen skulle lade sig sejre stort over Michael Skolen. Foto: Stig Sinius Nielsen Sjællandnord Sidste års finalister kan stadig

Gult efter to minutter
Dette skulle være anderledes i dette opgør. Efter to minutter fik udeholdets Amalie Larsen det gule kort.

- Der var frispark, og det var ok, men at give mig et gult kort: jeg er målløs. Når vi spiller kampe i klubben, så ville det aldrig været sket. Jeg forstår det ikke, og der er kun spillet to minutter.

Amalie måtte så se til, men hjemmeholdet fortsatte det gode spil i overtal. Rigtig god indsats her i starten af hjemmeholdets Nikoline Platz, Louise Andersen og Thea Liiborg.

Amalie Larsen med gult kort efter blot to minutter. Foto: Allan Gade
Amalie Larsen med gult kort efter blot to minutter. Foto: Allan Gade

Anna Duckert jagter en bold. Foto: Poul Gregersen Sjællandnord Aldrig tvivl om resultatet

Så faldt målene
Det var dog Caroline Winther, der først bød op til dans. Hjemmeholdet var tilkendt et frispark i venstre side af banen, 20 meter fra mål.  På et rigtig godt spark placerede hun bolden hårdt og lige under overliggeren og bragte derved sit hold i spidsen med 1-0 efter ca. 22 minutters spil.

Kort før pausen gik Ellen Kruse egenhændigt igennem i højre side. Fra en meget spids vinkel udplacerede hun Sigrid Nielsen i udeholdets mål.

Overraskelsen lurede nu bestemt i Birkerød med en 2-0 føring til det godt spillende hjemmehold.

Trænerteamet hos gæsterne:

- Det er en tæt kamp, en hård kamp. Det er den hårdeste kamp, jeg har set i Ekstra Bladet Skolefodbold ever. Vi plejer ikke at have så hård modstand fra starten.

Fuld fokus. Foto: Allan Gade
Fuld fokus. Foto: Allan Gade

Der var mange nærkampe i opgøret mellem Skovvejens Skole og Hedegårdsskolen. Foto: Jonas Vestergaard Sjællandnord TV: Målscorer: Vi kan nå langt

Spillede godt sammen
Inde midt i anden halvleg var der superspil af Caroline Winther. Hun rundede elegant to modspillere og spillede Thia Liiborg helt fri. En dejlig detalje af Caroline. Og nu på 3-0.

Louise Andersen havde flere gange været nærgående i sit spil. Hun trådte yderligere i karakter og scorede to gange for hjemmeholdet.

Kort før tid fik Mathilde Thorup reduceret for udeholdet og et lille plaster på det store sår for Lynge Skole.

Det kom helt bag på dem, at hjemmeholdet havde et så godt og stærkt hold i år.

Caroline Winthers konklusion på kampen:

- Vi vandt, fordi vi er vant til at spille sammen.

Hør fra Caroline her: