TV: Overvandt de dårlige minder

3-0 er en farlig føring: Denne gang formåede Grydemoseholdet at holde fast

Lucas Bendorff var den helt store stjerne på Grydemoseskolens hold. Foto: Allan Gade
Lucas Bendorff var den helt store stjerne på Grydemoseskolens hold. Foto: Allan Gade

- Spil fodbold og lad være med at slås.

Dette var budskabet fra Grydemoseskolens træner Claus Lindberg i pausen. Grydemose var kommet foran 3-0 på udebane i Kokkedal.

Tankerne gik tilbage til Grydemoses første kamp i sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de mødte Borupgårdskolen. Dengang førte de også 3-0 ved pausen og mødte den skole, der senere hen gik hen og vandt guldet i turneringen. De spillede godt sidste år, og de havde de således kommende mestre nede i sækken, men de fik altså ikke snøret den sæk til, og Borupgård fik udlignet og vandt senere på straffespark.

Se kampfakta her.

TV: Uheldig helt slog til

God målnæse
Grydemose var kommet foran på to mål af Lucas Bendorff, holdets nier. Lucas viste sit talent, og at han er udstyret med en god målnæse og at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er en gave. Samtidig må det dog også siges, at det var noget usikkert målmandsspil, som Kokkedal-keeperen præsterede. Det havde Lucas fået færten af.

Lucas Bendorff var den første på holdet, man lagde mærke til, men også Alexandre Vest, der havde scoret til 3-0 på et flot langskud, samt endvidere det gode fodboldspil kendetegnet ved Emil Matic.

Alexandre Vest her på vej mod mål. Foto: Allan Gade
Alexandre Vest her på vej mod mål. Foto: Allan Gade

Retfærdigvis skal dog nævnes, at Kokkedal ikke var spillet ud af banen. De kæmpede godt med mange gode individuelle præstationer. Man kan som regel ikke vinde fodboldkampe alene og efter sådanne gode præstationer af Kokkedal drengene, så endte det som regel med at de ramte 'muren' uden rigtig at få noget ud af det.

Grydemosens Lucas Bendorff i pausen:

- Vi fører 3-0, men vi skal altså til at lukke kampen, for de (Kokkedal) er kommet meget mere med. Når det er sagt, så er det altså også et hold, som vi skal vinde over, for vi har kvaliteterne til det.

Hør også hele Claus Lindbergs pausesnak her:

Ægte hattrick afgjorde kampen

Kæmpede til det sidste
Kokkedaldrengene skal dog roses for en flot fight specielt i anden halvleg. De gav sig fuldt ud. Fuldt ud betyder fuldt ud. Tre-fire Kokkedal-spillere måtte til behandling for kramper i løbet af halvlegen. Der var bare ikke mere i dem, og de måtte konstatere, at kampen blev afgjort midt i anden halvleg, da Kristian Johannesen og Lucas Bendorff øgede føringen til 5-0.

Den spillende træner fra Kokkedal, Ahmad Abbas, kan nu holde fodboldfri. Foto: Allan Gade
Den spillende træner fra Kokkedal, Ahmad Abbas, kan nu holde fodboldfri. Foto: Allan Gade

Kokkedal Skole har udsigt til nye trøjer i lyserødt med striber, kunne holdlederen med stolthed fortælle før kampen, men desværre kunne de ikke nå at blive leveret til denne kamp, men de skulle så gerne være klar til næste år, for det blev altså Grydemoseskolen, der går videre med en samlet sejr på 6-0. Kampens sidste mål blev sat ind af Lucas Bendorff igen. Ja, der var målnæsen, der bare igen.

En af Kokkedal-lederne Tina Skriver:

- Hatten af for modstanderne. De spiller åbenbart alle sammen fodbold til dagligt og virker også større end vores drenge, men jeg synes, at vi(Kokkedal) har kæmpet godt og fair, og det skal spillerne have ros for. Det var det vigtigste, så desværre må vi gemme de nye trøjer til brug næste år.