Annonce:
Annonce:

TV: På kanten af offside

Ploug på kanten: Hele tiden jagtede han boldene i dybden - og det betalte sig

Der var knald på i nærkampene. (Foto: Poul Gregersen)
Der var knald på i nærkampene. (Foto: Poul Gregersen)
Annonce:

— De havde ikke rigtig noget at komme med, sagde Martin Ploug, Hillerødsholmskolen, efter kampen, hvor de havde slået bysbørnene fra Frederiksborg Byskole 3-1.

I de første fem minutter af kampen havde Byskolen tre store chancer, der ikke blev omsat i mål. Dels grundet manglende skarphed hos angriberne, og dels Hillerødsholms målmand, Julius Bjerager. Julius stod sidste år på Byskolens hold, men har skiftet skole og stiller nu op for Hillerødsholm. Ham manglede Byskolen i dag.

TV: Hurtige basser

På kanten af offside
Fremme hos Byskolen lå Jeppe Bay, der energisk forsøgte sig, men uden held. Chancerne opstod blandt andet, fordi Hillerødsholms forsvar lå langt fremme på banen.

Annonce:

I den anden ende af banen lå Martin Ploug på kanten af offside. Hurtig i sit antrit og med medspillere, der kunne og ville spille ham. Det gav bonus efter 10 minutter, hvor han scorede i to forsøg. Første gang halvklarede målmanden, men anden gang kom bolden ind.

Martin Ploug med nummer 11 jagtede hele tiden boldene i dybden. (Foto: Poul Gregersen)
Martin Ploug med nummer 11 jagtede hele tiden boldene i dybden. (Foto: Poul Gregersen)
 

— Der er for mange kokke på vores hold, sagde Byskolens træner Hans Andersen og fortsatte:

— Alle vil bestemme hvilken taktik vi spiller efter.

Og Jeppe Bay var efter kampen helt enig med sin træner.

— Helt enig. Vi driblede selv eller lodsede bare bolden af sted uden adresse. Vi var ikke skarpe nok, og jeg skulle selv have scoret et par gange, sluttede han.

Jeppe Bay var ikke tilfreds med sit holds præstation. (Foto: Poul Gregersen)
Jeppe Bay var ikke tilfreds med sit holds præstation. (Foto: Poul Gregersen)
 

Hillerødsholmskolens andet mål var en konsekvens af det, der lige er sagt.

Det kostede
Byskolen havde et angreb i venstre side, men i stedet for at spille spillet, mistede angriberen bolden midt på Hillerødsholms banehalvdel. Alle Byskolens spillere var på vej frem. Et hurtig kontraangreb, uden for mange stationer undervejs, og så havnede bolden hos Martin Ploug, der var helt udækket midt for mål. Et hverken hårdt eller velplaceret spark, gik forbi målmanden og så førte Hillerødsholmskolen 2-0.

Annonce:

Byskolen havde deres chancer, hvor det skud Adam Enevoldsen havde lige før pausen, burde have givet mål. Men målmanden viste sin klasse.

Magiske Mathias

Anden halvleg var knapt gået i gang før Martin Ploug havde en kæmpe chance, men en Hillerødsholmforsvarer nåede ned efter målmanden var passeret.

Byskolen havde flere angreb, der havde fortjent bedre. Efter knap 20 minutter var der et gennembrud, hvor der blev begået straffespark af en forsvarsspiller fra Hillerødsholm. Byskolens Oliver Poulsen reducerede sikkert. Det gav selvfølgelig Byskolen blod på tanden og de kunne og burde have udlignet, men som det så ofte går, så cementerede Hillerødsholmskolen sejren tre minutter før tid ved Anton Linden, der også havde spillet en stor kamp. Og sådan endte det hele 3-1 til Hillerødholmskolen.

Hør Martin Ploug fortælle om kampen:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: