TV: Scoring på hjørne afgjorde kampen

Udnyttede vinden: Nicklas var smart og afgjorde kampen med et lumsk forsøg

Nicklas Jørgensen blev afgørende med et mål og en assist. (Foto: Poul Gregersen)
Nicklas Jørgensen blev afgørende med et mål og en assist. (Foto: Poul Gregersen)

Kornmarkskolen fra Skævinge var kommet på besøg hos Gilbjergskolen i Gilleleje. Holdene gav hinanden en god fight.

Se kampfakta her

Gilbjergskolens målmand, Søren Sørensen, kom under stort pres på grund af de hurtige folk oppe foran hos Kornmarksskolen. Især Nicklas Jørgensens antrit var beundringsværdigt og når han samtidig har et godt overblik, når han modtager bolden, så er han farlig, hvilket vi kom til at opleve flere gange i kampen.

Også Kornmarkskolens målmand, Douglas Bjarnhof, havde sit at se til og nogle gode indgreb. Han havde efter ni minutter en fantomredning. Han var ude i straffesparksfeltet, hvor han halvklarede et skud, der gik videre mod mål, men med stor hurtighed fik han vendt sig, kastede sig ned og reddede bolden på stregen.

Se også: Hurtig afgørelse

I det 10. minut gik det galt for Gilbjergskolen. Kornmarksskolens Nicklas Jørgensen fik en bold i venstre side. Lynhurtigt var han oppe i gear og på vej mod mållinjen. Han afleverede ind over, hvor Emil Sønnichsen kanonerede bolden i mål i det lange hjørne. Et utrolig flot mål. Indlægget og målet var lige efter bogen.

Vand og energibar
Midt i halvlegen måtte Kornmarkskolens Emil Sønnichsen, der spiller på Lyngbys U17-hold, forlade banen og gå i omklædningsrummet:

— Jeg plejer at drikke et par liter vand inden kampene, men det har jeg ikke fået gjort i dag, sagde han, mens holdkammeraterne spillede videre.

— Når jeg ikke får det gjort, bliver jeg tør i halsen og kan ikke få vejret. Nu har jeg drukket og også fået en energibar, så nu er jeg klar til anden halvleg, sluttede han.

Se også: 'Kornene' høstede sejren

Emil måtte lige tage en pause. (Foto: Poul Gregersen)
Emil måtte lige tage en pause. (Foto: Poul Gregersen)

Spænding til det sidste
Anden halvleg begyndte i et hæsblæsende tempo med Gilbjergskolen i front. De var målsøgende og det var tydeligt, at de var tændte efter en udligning. Men det var Kornmarksolen, der havde de største chancer. Der tilfaldt en til Kristoffer Bay efter 10 minutter, hvor Søren Sørensen i Gilbjerg-målet ikke kunne holde skuddet. Men på riposten, som Kristoffer fik fat i, fik han greb om den.

Først i det 16.minut fik Gilbjergskolen udlignet. Et dømt straffespark blev omsat i mål ved Magnus Kjøller.

Kampen var helt åben. Intensiteten høj, trætheden begyndte også at melde sig hos nogle af spillerne. Fem minutter før tid fik Kornmarkskolen et hjørnespark i højre side. Nicklas Jørgensen sparkede og bolden gik direkte i mål til 2-1 til Kornmarkskolen.

Herefter overtog Gilbjergskolen spillet, men havde ikke held til at score yderligere. Derfor endte kampen 2-1 til Kornmarkskolen efter det fantastiske kampafgørende mål.

Se også: Vandt på trods af nerver

Se også: Masser af basser

Der var mange nærkampe i hele kampen. (Foto: Poul Gregersen)
Der var mange nærkampe i hele kampen. (Foto: Poul Gregersen)
 

— Ved det første mål så jeg, at jeg ikke selv havde chance for scoring. Jeg var rimelig markeret, sagde Nicklas Jørgensen efter kampen.

— Jeg kiggede op og så Emil Sønnichsen komme løbende lidt til højre for midten og så sendte jeg bolden indover og bagud mod ham.

— Ved hjørnesparket var jeg klar over, at jeg måtte udnytte vinden på langs af banen ned mod deres mål. Derfor lagde jeg bolden så tæt på målet. Og så gik bolden i nettet og vi er videre.

Nicklas og holdkammeraterne skal i næste runde møde Hillerødsholmskolen.

1 af 2 Kristoffer Bay fra Kornmarkskolen markede tæt. (Foto: Poul Gregersen)
2 af 2 Nicklas Jørgensen blev afgørende med et mål og en assist. (Foto: Poul Gregersen)