Annonce:
Annonce:

TV: Sikker sejr

Klar linje: Der blev kæmpet hårdt igennem, men hjemmeholdet sad på sagerne

Drengene fra GribSkolen kæmpede, men forgæves. (Foto: Poul Gregersen)
Drengene fra GribSkolen kæmpede, men forgæves. (Foto: Poul Gregersen)
Annonce:

Drengeholdene fra Bjørnehøjskolen og GribSkolen var tændte, da de gik på banen.

Det fortsatte hele kampen igennem. En ind imellem hårdt spillet kamp.

Det var dog ikke hårdt spil, der resulterede i et straffespark i det tredje minut. Det var hånd på bolden. Sparket blev sat sikkert ind af Oliver Stubkjær fra Bjørnehøjskolen. 1 - 0 til hjemmeholdet.

Se kampfakta her.

TV: Heftig affære

Stærkt spillende målmand
Bjørnehøjskolen havde det meste af spillet, og kun storspil af Emil Bøgh i Grib-målet reddede holdet. Der var simpelthen dømt skydetelt i syv-otte minutter, hvor Emil agerede plankeværk, både ude i fuld længde eller hoppende og med en hånd fik bolden over målet.

Et dårligt udspark kom til en Bjørnehøj-spiller, der skød, men Emil nåede tilbage og reddede.

Annonce:

Et par minutter før pausen gik Bjørnehøjs Anoksike Ementa flot forbi et par forsvars-spillere og scorede sikkert til 2-0.

Efter pausen fik GribSkolen mere spil uden dog at blive rigtig farlige, selvom deres angrebs-spillere konstant var i bevægelse og gode til både at spille bolden indenom og bandespil.

Der blev gået til vaflerne i opgøret. (Foto: Poul Gregersen)
Der blev gået til vaflerne i opgøret. (Foto: Poul Gregersen)

En alternativ kamp

Forsatte stilen
Bjørnehøjskolen fortsatte deres spil fra første halvleg. Det resulterede i en scoring af Felix Ilksjær i det 13. minut. Felix fik bolden i venstre side af straffesparkfeltet og med et hårdt skud gik bolden i nettet uden chance for målmanden.

Sejren på 4-0 blev slået fast, da Jacob Poulsen udplacerede målmanden efter GribSkolen havde mistet bolden helt oppe midt på egen banehalvdel i højre side. Et hurtigt kontraangreb - bolden til Jacob, der i fuld fart gik mod mål.

Så kunne Bjørnehøjskolen have fået endnu et mål, men et straffespark blev i overtiden misbrugt. Kampen endte derfor 4-0 til hjemmeholdet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: