TV: Sikre på sejren

Fyldt med selvtillid: Engholms Sofie og Natasha havde stor tro på egne evner

Sofie Arleth (med det lyse hår i baggrunden) og Natasha Bugge (med anførerbindet) tiljubler målscorer Amanda Ullmann. (Foto: Henrik Schou)
Sofie Arleth (med det lyse hår i baggrunden) og Natasha Bugge (med anførerbindet) tiljubler målscorer Amanda Ullmann. (Foto: Henrik Schou)

Engholmskolens piger brugte pausen til at lægge en plan for hvordan sejren skulle køres hjem i anden halvleg.

TV: Åhh 'Buggi vuggi' for et drama i årets pigekamp

Sofie Arleth og Natasha, to af holdets profiler, var irriterede over de brændte chancer:

Ineffektive oppe foran
Sofie og Natasha, dette er jo en første halvleg, der har formet sig, som man måske kunne forvente med jeres stærke midtbane og dygtige angribere med hurtigt antrit og en intens kamp om at dominere midtbanen mellem dig, Sofie og Mathilde Dalsborg fra Borupgaådskolen. Til gengæld må man sige, at I formår at brænde en del store chancer, som I ellers får skabt, og du Natasha har måttet kæmpe med en godt spillende Amalie Bruhn i midterforsvaret på Borupgårdskolen. Hvordan var jeres oplevelse af første halvleg?

TV: Vikaren kæmpede forgæves  

Sofie:

- Vi spillede godt, og vi spillede bestemt også mindst lige op med Borupgårdskolen, men vi er ikke dygtige nok til at udnytte vores chancer.

Natasha:

- Vi ville gerne spille med gode bolde i dybden til angriberne, og det lykkedes jo fint, men vi ineffektive oppe foran.

TV: Muren Møller

Dajan i kort snor
Hvad skal I passe på i anden halvleg?

Natasha:

- Dajan Hashemi er super giftig og kan med sine frække finter hele tiden blive farlig. Hende har vi aftalt, at vi skal holde ekstra øje med i anden halvleg. Derudover er vi nødt til, at alle spillere holder deres pladser og vi får dækket godt op.

TV: Ullmans utrolige kasse

Sofie:

- Vi har et godt sammenspillet hold, og vi er blevet bedre og bedre kamp for kamp. Nu skal vi huske vores aftaler og defensive pligter, så skal det nok gå.

TV: Dajan skulle lukkes ned

Det betyder vel også, at I frygter, at en enkelt friløber, en dødbold eller en personlig fejl kan tippe kampen til Borupgårdskolesn fordel, samtidig med, at de har stået godt i deres midterforsvar, hvor blandt andet Amalie Bruhn spiller stærkt?

- Vi har en god fornemmelse omkring kampen. Vi er ret sikre på, at vi vinder den. Men vi skal have begge vores kanter i spil og ikke kun højresiden, som vi brugte for ensidigt i første halvleg. Den første scoring kan blive afgørende, sagde pigerne før de gik på banen igen.

Se Engholmskolens piger få overrakt deres guldmedaljer efter kampen: