TV: Skolen med de smalle sejre

Nerver af stål: 1-0 og to gange straffesparkssejre er det blevet til for Dronninggårdskolen

Gustav Bendixen og holdkammerater har nerver af stål. En sejr på 1-0 og to sejre på straffespark er det blevet til indtil nu. (Foto: Allan Gade)
Gustav Bendixen og holdkammerater har nerver af stål. En sejr på 1-0 og to sejre på straffespark er det blevet til indtil nu. (Foto: Allan Gade)

På Rudegård Stadion mødtes hjemmeholdet fra Dronninggårdskolen mod Virum Skole.

Virum havdet vundet den første kamp mod Skovlyskolen med hele 11-0 og modstanderen fra Dronninggård havde vundet med beskedne 1-0 over Trørød, samt i en straffesparksafgørelse besejret Kongevejens Skole med 7-6.

Se kampfakta her

Et par hundrede tilskuere var mødt op på stadion med ghettoblaster, musik, højt humør, samt en medbragt levende maskot fra Dronningeskolen. Alt for at bringe Dronninge-drengene videre til næste runde.

Blændende spil
Det var da også prinserne, der kom bedst og hurtigst ud fra starthullerne. De var aggressive på bolden og dominerede kort sagt. Et knaldende hårdt langskud og bolden bragede op i treeren, fordi Gustav Bendixen havde gjort det til 1-0 til hjemmeholdet efter 10 minutters blændende fodboldspil af Dronninggård.

Virum-spiller holder den lige inde. (Foto: Allan Gade)
Virum-spiller holder den lige inde. (Foto: Allan Gade)
 

Som kampen skred frem kom Virum mere og mere med i kampen. Kort før pausen var bolden i hjemmeholdets netmasker og Virum-spillerne jublede, men forgæves, målet blev annulleret af dommeren.

Se også: TV: Dronningen gjorde comeback mod Kongen

Virum åd sig tilbage
Når fodboldkampe spilles på niveau med denne, så er det virkelig en fornøjelse at gå til fodbold. Selvom Dronninggård førte med 1-0, så lå fornemmelsen til at denne kamp kunne gå begge veje. Virum havde spillet sig op under eks-landsholdspiller Michael Schäfers ledelse og selvom Virum-drengene pressede og pressede, så skulle vi hen i dommerens overtid før en vis herre pegede på straffesparkspletten. Der var dømt straffe til Virum.

Michael Schäfer på sidelinjen. (Foto: Allan Gade)
Michael Schäfer på sidelinjen. (Foto: Allan Gade)
 

For spændingen og Virums skyld så scorede Nicolai Dawall sikkert og vi skulle ud i en straffesparksafgørelse

Igen, igen.

Se også: Bare bedre

Se også: Nederlag motiverer

Dronninggård og smalle sejre
Det korte af det lange, så endte det igen med en sejr til på 7-6 til Dronninggård. Det er forståeligt, at tilskuerne strømmer til deres kampe, for hvorfor se gysere i TV, når rigtige gysere kan opleves på Rudegård Stadion.

Vi er således klar igen til en ny dronningerunde.

— Prøv at være klar til at filme mine drømmemål. Jeg laver et i næste kamp også, lød det opfordrende fra Gustav Bendixen.