TV: Slog de pinke pantere ud

Tæt kamp: De grønne fik endelig hævnet sig på sidste års opgør

Det var en tæt kamp mellem Grønnevang Skole og Hanebjerg Skole. Foto: Allan Gade
Det var en tæt kamp mellem Grønnevang Skole og Hanebjerg Skole. Foto: Allan Gade

Det var tid til revanche for Grønnevang Skole, der i dag skulle mødes med Hanebjerg Skole. Hanebjerg havde i forrige sæson slået dem ud af turneringen med cifrene 2-1.

Af flere årsager havde man valgt at spille på en neutral bane ved Hillerød Stadion på kunstgræsset. Det var dog Grønnevang Skole, der på papiret var på hjemmebane.

Se kampfakta her.

Sejr bød på krigsdans

Bedst fra start
Gæsterne startede bedst. Med spillere som Ulrik Christiansen, Daniel Petersen og Gustav Møller blev hjemmeholdet hurtigt sat under pres. Det resulterede i flere nærgående forsøg.

Kampen var startet lovende. Der var et godt tempo i kampen, og begge hold udviste en god spilopbygning. Det var guf.

The name of the game

Farlige angribere
Efter at have stået imod det første pres fra gæsterne gik det så den anden vej. Bolden blev erobret på midtbanen, hurtigt kombinationsspil og Joeffrey Assoumani tiltvang sig adgang gennem gæsternes forsvar. Med en flot afslutning havde Joeffrey vist sin klasse og 1-0 til de grønne.

Et par minutter efter svarede udeholdet igen. Målscoreren var Daniel Petersen, der i spillestil også mindede lidt om modstandernes Jeoeffrey. Han havde en aggressiv spillestil og var altid farlig i det, han præsterede.

To minutter senere viste værterne, at de ville den kamp. Magomed Dubaiev gjorde det til 2-1, og det blev pauseresultatet.

I pausen udtalte anfører Ulrik Christiansen:

- Vi giver ikke op, men vi skal passe lidt bedre på deres wing-spil. Vi havde dem godt fra starten. Kampen er ikke afgjort, så vi kommer igen. Vent og se, lød det fra anføreren.

Hanebjerg Skoles anfører Ulrik Christensen var ikke helt tilfreds efter kampen. Foto: Allan Gade
Hanebjerg Skoles anfører Ulrik Christensen var ikke helt tilfreds efter kampen. Foto: Allan Gade

Strålede på banen

Flyvende mål
Værterne kom dog flyvende ud til anden halvleg. Det 33. minut bød på en lækker detalje. Danjal Tartousi var spillet fri i venstre side. Et flot skud fløj forbi målmanden og over i det lange hjørne. Det stod nu 3-1. Sådan laver man mål med klasse. Der er flere superligahold, der kunne lære af Danjal. Det var kampens detalje, såfremt man skulle give en præmie for det.

Gæsterne kæmpede godt for at få ændret på resultatet. Det var et glimrende spil af Michael Thomsen og Daniel Petersen. Det lykkedes endelig for Daniel at få reduceret til 2-3.

TV: Hamrede fire kasser ind

Snæver sejr
Der var nerve og intensitet resten af kampen. Hjemmeholdets store spiller Joeffrey kæmpede bravt for at få det næste mål. Desværre mistede han bolden. En omstilling af gæsterne var på vej. I tilbageløbet i et forsøg på at få fat i bolden igen, bum, der lå en 2-3 spillere oven i hinanden. Da de kiggede op, var det til dommerens gule kort til Joeffrey.

Ude på sidelinjen til afkøling i det kraftige regnvejr udtalte han:

- Vi har gjort det godt. Kampen er ikke helt færdig, men vi vinder i dag, fordi vi også var bedst.

Så fløjtede dommeren af. En dejlig fodboldkamp med to gode hold. Men som det altid er, så er det kun det ene hold, der går videre.

Nemlig Joeffreys hold.

Hør Joeffreys fortælle om kampen i uvejret her.