TV: Solen varmede 'Iskold'

Joker på bænken: Hjemmeholdet slog sejren fast efter pausen

Kampen var fyldt med nerver. Foto: Allan Gade
Kampen var fyldt med nerver. Foto: Allan Gade

Solvangskolen fra Farum havde endelig prøvet at vinde en kamp for første gang i flere år. På hjemmebane skulle de så derefter møde et sædvanligt vinderhold fra Fredensborg, Ny Fredensborg Skole/Vilhelmsro.

Desværre måtte anfører Mads Kragerup fra Fredensborg melde fra på grund af en fiberskade og træner Christian Anker kunne fortælle:

- Ærgerligt at Mads ikke kunne være med, men samtidig har vi lavet flere ændringer i opstillingen altså en ny formation, så ser vi lige, hvordan det virker.

Se kampfakta her.

TV: Anfører: Vi er en god årgang

Fik for meget plads
Solen var endnu ikke kommet til idrætspladsen og dog, for efter to minutter bragte langskudseksperten Mathias Andersen Solvangskolen foran. Denne gang dog ikke fra 30 meter ude, men det halve kunne også gøre det. Fredensborg-drengene var ellers advaret før kampen. Mathias skal man ikke give så meget plads. 1-0 til hjemmeholdet.

Fredensborgdrengene har heldigvis for dem, Elias Fosgrau. Elias må ikke udtale sig til pressen for sin klub, men heldigvis må han godt spille med. Flot mål af den stærke angriber og så var det 1-1. Minsandten om ikke Fredensborg kom foran ved Tobias Christrup, der igen viste sin farlighed.

TV: Tenniscifre i lokalopgør

Gik hårdt til den
Det skal dog lige bemærkes, at det første gule kort var blevet præsenteret af dommeren til Solvangs Kristoffer Andersen. Spillet var begyndt at udvikle sig i en lidt hårdere retning, så det var pinedød nødvendigt, at dommeren lige viste, hvor skabet skulle stå. Fredensborgs Oliver Reuter fik også at vide, at hvis der var mere brok fra hans side, så kunne han gå udenfor for at se kampen fra sidelinjen.

Mange måtte bide i græsset i hård fight. Foto: Allan Gade
Mange måtte bide i græsset i hård fight. Foto: Allan Gade

2-2 ved pause, for Solvangs anfører havde scoret efter glimrende forarbejde af den lille Rasmus Rønne.

Fredensborgs lederteam valgte i pausen at gå tilbage til de forrige kampes formation.

Fredenborgdrengene havde bekymrede miner i pausen. Foto: Allan Gade
Fredenborgdrengene havde bekymrede miner i pausen. Foto: Allan Gade

- Vi sætter blandt andet Tobias Christrup ud på fløjen og Victor Hanert tilbage på midtbanen. Alt deres opspil går gennem anføreren (Lasse Lygby red.) og ham den lyshårede (Mathias Andersen red). Pas på ham den lille (Rasmus Rønne red). Han er en dygtig tekniker, og han er farligere, end han ser ud til.

'Iskold' gik forrest
Anden halvleg ændrede karakter. Det er svært at sige, om det var på grund af Fredensborgs formationsændringer eller var det mon på grund af 'Iskold'?

'Iskold' var kommet på banen i slutningen af førstehalvleg. 'Iskold' har fået brandet, fordi han var tiltænkt en bænkeplads i Solvangs første kamp, men hans tilstedeværelse var med til at gøre udslaget i kampen om midtbanen og dermed herredømmet over kampen.

'Iskold' alias Eray Kucukyldiz spillede en brag af en kamp og skulle han nedlægges, så kunne det hurtigt koste Fredensborgdrengene et gult kort, som det skete midt i halvlegen for Oscar Bjørkbom. Av Av.

Lasse Lygby udnyttede overtalsspillet til 3-2 til Solvangsskolen. I slutfasen gjorde Lasse Lygby det til 4-2 og Fredensborg havde lige igen, igen, fået en udvisning til Victor Hanert.

I dommerens overtid fik Fredensborg tilkæmpet sig et straffespark, som Elias Fosgrau scorede sikkert på.

Fantastisk kamp, som begge hold skal have stor ros for og hvorfor Solvangskolen vandt i dag, det kan de gule førertrøjer Mathias Andersen og Lasse Lygby fortælle om: